Yoksa Var Mı?
-
ÇOK SAYIDA PATLAYICI BULUNDU
Sabah saatlerinden itibaren olay yerine gelen emniyet güçleri, metal dedektörleri ve dedektör köpekler yardımıyla arama çalışmalarına yeniden başladı. Kroki üzerinde işaretli bir çok nokta var ve 100 metrekarelik alanda arama yapılıyor. Çalışmalarda iki yağlı poşet içinde çok sayıda 3 lav silahı, TNT kalıpları, çok sayıda el bombası, silahlar ve mühimmat bulundu. Aramalarda ele geçen bombaların 30'a yakın değişik türde olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen bomba uzmanları topraktan çıkarılan bombaları inceliyor.
Bölge güvenlik şeridi altına alındı. Vatandaşların bu şerit ötesine girmesine kesinlikle izin verilmiyor.Olay yerinde zaman zaman metal dedektörlerden sesler duyuluyor. Ancak polis bu seslerin teneke parçalarından kaynaklandığını açıkladı.
BÖLGE BOŞALTILIYOR
Kepçe ve iş makinalarının da katıldığı kazıda ele geçirilen patlayıcıların patlama ihtimaline karşı bölge boşaltılıyor.
Gölbaşı’ndan Ankara’ya gidiş istikametinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan villaların hemen bitimindeki bölgede karayolundan 20 metre içerideki bölgede yapılan aramalara jandarma ekipleri de destek veriyor. Poşetlerin bulunduğu bölgede kepçeler arama yapmaya başlarken olay yeri de boşaltıldı. Olay yerinde sadece uzman ekipler metal detektörlerle çalışıyor.
ve şimdi sıkı durun..
TAEK ten yetkililer.. bölgede radyasyon ölçümü yapmak üzere geldiler.ve belli bi alanda nükleer silah füze başlığı v.b. mühimmat aranıyor...
şok şok şok ! sayın seyirciler..işte buna OHAA diyorum..
-
birşey anlamadım ki:|
-
işin sonu gladionun nükleer silahlarına kadar geldi yani..
bir numara bir numara diyodunuz işte
alın size 1 numara USA and NATO
-
Bu olaylar patlak verdikten sonra kaç kişi böyle bir krokiyi elinde tutar?Tamamen üçkaat bulmuşlar 100 tane el bombası oraya buraya koyup duruyorlar...
-
Spacheata
bunu hangi haber sitesinden kopyaladin ?
kaynak ne ?
-
kaynak ajanstan değil. bizzat benim TAEK ten bir yakinim..
-
tüm haber kanallarında konuşuluyor evet.
-
benim taekteki arkadaşımdan aldığım bilgi gerçektende bu el bombası law silahı fasa fiso..
devletin ve genelkurmayın asıl aradığı .. ve bulamadığı .. o yüzdende her önün e geleni araması .. her paşadan şüphelenmesinin . nedeni. bulamadığı kayıp nükleer silahlar olduğu..
bu yüzden suçlu suçsuz.. her şüphelendikleri paşayı içeri alıyolar.. bu yüzden her taşın altını didik didik edip , gerekli gereksiz heryeri arıyolarmış..
-
Sen ergenekon denen orgute mensupsun.Orgutun cephaneligini elinde bulunduruyorsun.Ergenekon adi altinda gozaltilar 1yil onceden basliyor ve senin evine bu hafta icinde baskin yapiliyor ve evinde cephaneligin krokisi bulunuyor :) Vaybe yuzyillardir orgutlenen orgutteki amatorluge baksen.Sen ibrahim kilic'in yerinde olsan oyle bir krokiyi evinde birakirmisin ? Kaldi ki siz hic iddaanameyide okumamissiniz ...sasirmayin yarin birgun nukleer fuzede cikartirlar , otta bokta...
ha bu ara tuncay guney denen ipnenin ergenekon tertibi suresince 4defa ulkemize giris cikis yaptigini basin yazdimi acaba :) Alpaslan Evrenosoglu ismiyle giris yapiyor , Ataturk havalimani kayitlarindan cikartiliyorda.Ha belki siz tuncay guneyide tanimazsiniz :) ergenekon iddaanamesinin sozde belgelerini saglayan eleman.

-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------poza bittim :)
-
peki arkadaşlar size bir soru..
hadi el bombasını anladık atıyolar..
law silahıda hatıra olsun diye..
ama bu TNT kalıplarını ne yapçaklar? ben söylim..
nükleer silahın ateşlenme mekanizması için tnt kullanılıyor.. ve gerçekten bu sefer yaklışıldı işin sonuna