Yoksa Var Mı? Tartışalım...
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------
o donemin cumhurbaskanıyla basbakanı kimdi ve o deprem nerde oldu cahil kaldım:Dsolermisiniz?
-----------------------------başbakan ecevitti..mhp dsp koalisyon hükümeti vardı sanırım.
cumhur başkanı da demirel olmalı..
gölcük depremi
-
Yazıyı okuyucam diye gözlerim çüküldü.
Başbakanı hangi demrem olduğunu falan bende soracaktım. Başbakan belkı doğrudur ama gölcük depreminin saati 3:15 değilmiydi.
Eğer böyle bişey varsa niye saklayalım diyordum ki adam cevabı vermış zaten. Etrafımızda herkesde varken bizde olmasa ayıp olur zaten
Nükleer bomba var yada yok. Hikayeyi okurken bi yandan vay be dedim bi yandan da hasss. olurmu len öyle şey devlet iki tane kim olduğunu bilmediği adamla böyle bi alışveriş yaparmı dedim. Ama inş doğrudur -
yazıyı dersteyken telfondan okudum:) inşallah gerçektir:!:!
-
Nükleer bomba'yı şöyle düşünün;
1 odadasınız ve elinizde bir bomba var yanınızda siz ve aileniz karşınızdada bir düşman var?Bu bombayı kullanmak ne kadar mantıklı?Bu yüzden nükleer bombaları kullanmak oldukça büzük isteyen bir şeydir ve nükleer bomba'nın kullanma ihtimalinden çok adı yeter.
-
bence bu bombalar varsa ki olabilme ihtimalleri bence yüksek....
varsa bile büyük ihtimalle hiç bir zaman kullanılmayacaklar çünkü bunlar pisikolojik savaşın fiziksel silahlarıdır....
yani karşıdakine sıkıyosa at atta gör ebeninkini demek gibi bişey:)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------
o donemin cumhurbaskanıyla basbakanı kimdi ve o deprem nerde oldu cahil kaldım:Dsolermisiniz?
-----------------------------başbakan ecevitti..mhp dsp koalisyon hükümeti vardı sanırım.
cumhur başkanı da demirel olmalı..
gölcük depremi
-----------------------------başbakan örtülü ödenek sabıkalı Tansu çiller. konuşursam yeryerinden oynar diyen şahıs.
Marmaristeki ressamda Kenan Evren paşa.
bombaya gelince diyelimki reneye anlatan şahıs hep bildiklerini ve gördüklerini anlatmış.
bukadar vatan haini onca satılmış şerefsiz varken onca diline eline hakim olamayan sakar sakat adam varken-
bu sır bu zamana kadar ortaya açık bir şekilde çıkmamışsa helal olsun.
bu teknolojiyi isteyen her müslüman devletle paylaşmaya hazırız diyen bir ahmedi nejat.
kardeş bir ülke olan pakistan ki devlet başkanı Türk harp okulunda eğitim almış bir pervez müşerref
varken sadece bahsi geçen 4 5 tane ile kalmamışızdır.
tabi bunlar sonuçta bir teori ama içimizdeki hainler rüşvetçiler ve derin devlet aklıma geldikçe hadi len orda diyorum kendime.
-
Gerçekten hiçbir hata sezemedim hikayede çok güzel ve heyecan verici yazılmış. İnşallah vardır ve ben olduğu hakkında tatmin oldum... Sağolasın rene abü sende olmasan kim bilir nerden okuyacaktım bunu :|
-
valla varmi yokmu bilmiyorumda askerlik yaparken 15, kolorduda cosmos adi altinda özel bi bölüm vardi. bikaçtane subay girebiliyordu sadece. nbc taburuda sadece 15, kolorduda var. (nükleer biyolojik). personel teğmen vardi orduevinde kalıyordu . aramız bayaği iyiydi. sordum ona tam olarak bende bilmiyorum deyip geçiştirdi. nükleer silah olmasada kimasal ve biyolojik silah mutlaka vardir. çünkü yapimi çok kolay. şarbon olayindan hatirlarsanız afganistanda küçücük labaratuarlarda üretilebiliyordu. en tehlikeliside biyolojik silah bende. çok çabuk yayılıyor.