Yök/Üni Neden Yurtlara Önem Vermez?
-
yaw a.q. devlet işi iice saldı kyk da bokunu çıkardı ilk başta yurt sıram yedek 1180 iken sonra ne olduysa 2800 lere geldm işe bak yaw walla cemaat yurdu dioz da en azından temiz yer işletiolar a.q. devlet yurtları gibi ortalığı bok götürmüyo..
-
Çok doğru bir konu bende uludağ üniyi kazandım çıkmadı yurt bir tane yurt beğendim özel 500 ytl a.q
-
benim yurt sürmenede 90-100 kişilik fln bişi de 70-80 kişi war hergün temizlik yapılıyo odalarla priz war tuvaletler tertemiz tuvalette fış fış bile yapılıyo :P koku neyin yok yani süper bişi ama merkez yurtlarada işin boku çıkmış diyolar allah herkese benimki gibi yurt nasip etsin
temiz fln diyoz da feto yurtlarına da çorapla girmiş bulunduk bi kere beyaz çorap gri oldu benim gittim temiz fln deildi hem özgürlük temizlikten sağlıklıdır demi :)
-
Devletin neyi düzgün ki yurdu düzgün olsun.
-
ya hocalar aynısı bugün aklımdan geçti varya dedim bu üniler nedne yurt yapmıo filan düşündüm dedim millet yok evdi yemekti uğraşıo özel yurtlarda bin türlü cemaat var keşke olsa
-
MaviGozluDev
hocam adamlar güzel yurt yapmıyo devlet olarak..senin ilk cümlenin özeti bu..
velilerde mecburen fettullah ya da süleymancıların yurduna veriolar çocukalrını daha güzel diye..ikinci cümlende bu di mi..
bu yurtlar daha çok eleman kazansın diye,devlet olarak adam gibi bi yurt yapmamak güzel taktik diyorum..
-----------------------------yok ebenin nalı !!! devlet yurt yapmıcak feytullah eleman kazansın die gülünür :DDD
-
bunu yöke sorsan ?
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------
Çok doğru bir konu bende uludağ üniyi kazandım çıkmadı yurt bir tane yurt beğendim özel 500 ytl a.q
-----------------------------Zaten uludağ devlet yurduna gitme. Bok götürüyo. Bursa'da ucuza ev bulursun biraz ararsan. En azından aylık masrafın 500den aza gelir.
-
hoca bu devlet bu cemaatleri desteklediği kadat yurtları adam etseydi şimdi bütün öğrenciler hiltonda kalıyordu...
herkez cemaatlerin elinde herkez düşüyor içlerilire 3. kuruş para bulamayan adamı mecburiyetten giriolar o yurtlara başka careleri yok...
Belli bir zaman sonrada zaten kendi içlerineçekmiş oluyorlar daha cocuk yaştaki öğrencileri.....
Allaha şükür yırttık o davadan biz ama kaldığım evin aylık masrafı ortalama 550 ytl civarını buluyor daha yeme içme fln yok
elektrik telefon su adsl aidat yakıt kira derken, kac kişi karşılayabilirki bunu...
-
Hocam Bursa ' yı Görmedin Sen Heralde . Yurtları Topla Küçük Bir Şehir Kurartsın O Kadr Fazla Özel Yurt ve Gayet Güzeller . Tabi Parasıda İİ :D