folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yök/Üni Neden Yurtlara Önem Vermez?

Yök/Üni Neden Yurtlara Önem Vermez?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mysterious_tr
    mysterious_tr's avatar
    Erkek
    yaw a.q. devlet işi iice saldı kyk da bokunu çıkardı ilk başta yurt sıram yedek 1180 iken sonra ne olduysa 2800 lere geldm işe bak yaw walla cemaat yurdu dioz da en azından temiz yer işletiolar a.q. devlet yurtları gibi ortalığı bok götürmüyo..

Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Çok doğru bir konu bende uludağ üniyi kazandım çıkmadı yurt bir tane yurt beğendim özel 500 ytl a.q

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

benim yurt sürmenede 90-100 kişilik fln bişi de 70-80 kişi war hergün temizlik yapılıyo odalarla priz war tuvaletler tertemiz tuvalette fış fış bile yapılıyo :P koku neyin yok yani süper bişi ama merkez yurtlarada işin boku çıkmış diyolar allah herkese benimki gibi yurt nasip etsin  

temiz fln diyoz da feto yurtlarına da çorapla girmiş bulunduk bi kere beyaz çorap gri oldu benim gittim temiz fln deildi hem özgürlük temizlikten sağlıklıdır demi :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Devletin neyi düzgün ki yurdu düzgün olsun.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek
    ya hocalar aynısı bugün aklımdan geçti varya dedim bu üniler nedne yurt yapmıo filan düşündüm dedim millet yok evdi yemekti uğraşıo özel yurtlarda bin türlü cemaat var keşke olsa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek

MaviGozluDev

hocam adamlar güzel yurt yapmıyo devlet olarak..senin ilk cümlenin özeti bu..
    velilerde mecburen fettullah ya da süleymancıların yurduna veriolar çocukalrını daha güzel diye..ikinci cümlende bu di mi..

bu yurtlar daha çok eleman kazansın diye,devlet olarak adam gibi bi yurt yapmamak güzel taktik diyorum..
    -----------------------------

yok ebenin nalı !!! devlet yurt yapmıcak feytullah eleman kazansın die gülünür :DDD

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    bunu yöke sorsan ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Chaoser bunu yazdı:
    Çok doğru bir konu bende uludağ üniyi kazandım çıkmadı yurt bir tane yurt beğendim özel 500 ytl a.q

Zaten uludağ devlet yurduna gitme. Bok götürüyo. Bursa'da ucuza ev bulursun biraz ararsan. En azından aylık masrafın 500den aza gelir. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

hoca bu devlet bu cemaatleri desteklediği kadat yurtları adam etseydi şimdi bütün öğrenciler hiltonda kalıyordu...

herkez cemaatlerin elinde herkez düşüyor içlerilire 3. kuruş para bulamayan adamı mecburiyetten giriolar o yurtlara başka careleri yok...

Belli bir zaman sonrada zaten kendi içlerineçekmiş oluyorlar daha cocuk yaştaki öğrencileri.....

Allaha şükür yırttık o davadan biz ama kaldığım evin aylık masrafı ortalama 550 ytl civarını buluyor daha yeme içme fln yok

elektrik telefon su adsl aidat yakıt kira derken, kac kişi karşılayabilirki bunu...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AzoPelo
    AzoPelo's avatar
    Erkek
    Hocam Bursa ' yı Görmedin Sen Heralde . Yurtları Topla Küçük Bir Şehir Kurartsın O Kadr Fazla Özel Yurt ve Gayet Güzeller . Tabi Parasıda İİ :D
Toplam Hit: 3502 Toplam Mesaj: 23