Yol Yardımı Girsuna En Kestirmeden Nasıl Gidebilirim?
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------lejyoner_ bunu yazdı:
-----------------------------
ya beyler gitmesini bende biliorum bana kestirme yollar lazım hiç yok tan sizden istedim tarifde deil bi harita çıktısını alıp ona bakarak yol gidcez yaw
hocam karadenizde yol bulduğuna şükret...kestirmesi falan yokki o yolun...
izmit-sakarya-bolu-amasya-samsun ordan dümdüz giresun...
bolu yolu tünelle kısaltıldı...
amasya samsun arası biraz uzun sürer orasıda tünel inşaatları falan var kısalıyo inş. yakında
samsun giresuna rası zaten sahil yolu mükemmel bi yol baya kısaltıldı eskisi gibi dar yollardan tehlikeli şekilde gitmiyorsun..
velhasıl kelam en kısa yol budur...
not;
aman bolu kaynaşlıdan sola dönmeyin...bartın yoluna saparsınız baya uzar yol...
bak bu biraz işime yarar eyw. hocam bide harita çıkardım yollarıda çizdim ona bakarak seyahat edicez artık -
hadin müridler allaha emanet olun 1 hafta sonra görüşmek dileğiyle
-
lejyoner_ bunu yazdı:
hadin müridler allaha emanet olun 1 hafta sonra görüşmek dileğiyle
Hadi hayırlı yolculuklar.. -
abi takıl bi giresun otobüsünün peşine git giresuna :)
-
baya geç kaldım ama bulancaktan girersen tbt ye okursun bu arada bulancak köy değil hocam ilçe :/ heralde bulancakta bir köy de düğün kız mı alıyosunuz kız mı veriyosunuz ??
yollarda gayet basit lordvader89 anlatmış zaten en kısası budur... otobüse de takılmayn hocalar 14 saatte inersiniz bu arada gaza tuğla felen koymayın çok piss çevirmeler yapıyorlar radarda da sokuyolar cezayı.. hadi hayırlı uğurlu olsun inş..
-
http://www.otomotiv.com.tr/image/turkiye_yol_haritasi.jpg
bak şimdi sakarya düzce bolu- gerede at karacalar ılgaz tosya osmancık merzifon havza kavak samsun sonrada ordu giresun ;) umarım yardımcı olmuşumdur...
sanırım biraz geç yazdım cevabı ;)