folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yolda Eşek Görseniz Naparsınız?

Yolda Eşek Görseniz Naparsınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Esek 4 ayakliysa elimden gelen iyiligi yaparim. 2 ayakliysa 4 kere dusunurum iyilik yapmazdan once.
     Belkide hic yapmam.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

Eşeğe yavaşça yaklaşıp,ürkütmeden kulağına "Hocam gecen gün sorduğunuz garip sorunun cevabını buldum"  Derim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek
    aLsanCaK bunu yazdı

Eşeğe yavaşça yaklaşıp,ürkütmeden kulağına "Hocam gecen gün sorduğunuz garip sorunun cevabını buldum"  Derim.

Güzeldi :) 

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Sikerim diyen oldu mu sınıfta :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ATM-Skim
    ATM-Skim's avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı

Bu soruyu üniversitede hocamız sormuştu , herkezi tek tek kaldırıp yorumlarını aldı ama istediği cevabı kimse veremedi. Ben Size soruyorum 

" Siz yolda yolun kenarında otlıyan bir eşek görseniz naparsınız ? "

yolun kenarinda otlayan esegin ogretmeni neden rahatsiz ettigini anlamiyorum.

otluyorsa birak otlasin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek

Soruyu soran hoca olduguna gore, kendine gore bir cevabi vardir, ben her ne kadar dogru cevabi vermis olsam dahi,

O bunu dogru cevap olarak bulmazdi zaten. Esege ne yapacagima gelince o anda ki durumuma ve esegin durumuna bagli,

eger esek bana bir cozum gibi gorunurse onunla ne yapacagima; yani bana bir faydasi var mi, esegin o anda yaptigi sey

bana yada topluma zarar mi veriyor o zaman karar verirdim.

Another day another death another sorrow another breath...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

eşegin beklentisine da baglı durumlar tabi.tek taraflı karar vermek olmaz

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

"Hocam size getirirdim" de haci...

Niye diye sorar tabi....

Essegin tuylerini saydim gokteki yildizlarin sayisinin 1/10 kadar de... Bir de siz dogrulayin...

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Sonrada hocana don ve de ki : "Adam adamdir olmasa da Pulu, Essek Essektir Olmasa da Culu"

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

Esek 4 ayakliysa elimden gelen iyiligi yaparim. 2 ayakliysa 4 kere dusunurum iyilik yapmazdan once.
     Belkide hic yapmam.

hoca 5 ayağı varsa topukla :D

Toplam Hit: 19285 Toplam Mesaj: 163