Yolda Eşek Görseniz Naparsınız?
-
Esek 4 ayakliysa elimden gelen iyiligi yaparim. 2 ayakliysa 4 kere dusunurum iyilik yapmazdan once.
Belkide hic yapmam. -
Eşeğe yavaşça yaklaşıp,ürkütmeden kulağına "Hocam gecen gün sorduğunuz garip sorunun cevabını buldum" Derim.
-
aLsanCaK bunu yazdı
Eşeğe yavaşça yaklaşıp,ürkütmeden kulağına "Hocam gecen gün sorduğunuz garip sorunun cevabını buldum" Derim.
Güzeldi :)
-
Sikerim diyen oldu mu sınıfta :D
-
ersn bunu yazdı
Bu soruyu üniversitede hocamız sormuştu , herkezi tek tek kaldırıp yorumlarını aldı ama istediği cevabı kimse veremedi. Ben Size soruyorum
" Siz yolda yolun kenarında otlıyan bir eşek görseniz naparsınız ? "
yolun kenarinda otlayan esegin ogretmeni neden rahatsiz ettigini anlamiyorum.
otluyorsa birak otlasin.
-
Soruyu soran hoca olduguna gore, kendine gore bir cevabi vardir, ben her ne kadar dogru cevabi vermis olsam dahi,
O bunu dogru cevap olarak bulmazdi zaten. Esege ne yapacagima gelince o anda ki durumuma ve esegin durumuna bagli,
eger esek bana bir cozum gibi gorunurse onunla ne yapacagima; yani bana bir faydasi var mi, esegin o anda yaptigi sey
bana yada topluma zarar mi veriyor o zaman karar verirdim.
-
eşegin beklentisine da baglı durumlar tabi.tek taraflı karar vermek olmaz
-
"Hocam size getirirdim" de haci...
Niye diye sorar tabi....
Essegin tuylerini saydim gokteki yildizlarin sayisinin 1/10 kadar de... Bir de siz dogrulayin...
-
Sonrada hocana don ve de ki : "Adam adamdir olmasa da Pulu, Essek Essektir Olmasa da Culu"
-
dhmm bunu yazdı
Esek 4 ayakliysa elimden gelen iyiligi yaparim. 2 ayakliysa 4 kere dusunurum iyilik yapmazdan once.
Belkide hic yapmam.hoca 5 ayağı varsa topukla :D