Yolda Gitmeyen Bisey Mı Var!!!!_Admınlere Soyleyelım!!
-
arkadaslar iyi gunler su 1 haftadan berı okuyarak gecırıyorum zmanımı bazı comezler cok kufur edıyo mumkunse admınler su arkadaslar uyarıda bulunsunlar....
uyelerımız eger admınlere olan ıstek veya onerınız var sa yazabılırsınız emınım bu konuya bakıcaklardır.... sevgıler saygılar kolay gelsın -
kubi coşma lan
admin mod kalmadı a.g yattı millet yat zıbar sende iki tane konu açmış birde
yuh a.q
-
evet bazı çömezlerde iki tane aynı konuyu açıyo
-
Modlar, Adminler gereğini yapıyor zaten.
-
avres tarafindan 25 Haziran 2006 (Pazar) tarihinde yazildi.
arkadaslar iyi gunler su 1 haftadan berı okuyarak gecırıyorum zmanımı bazı comezler cok kufur edıyo mumkunse admınler su arkadaslar uyarıda bulunsunlar.... uyelerımız eger admınlere olan ıstek veya onerınız var sa yazabılırsınız emınım bu konuya bakıcaklardır.... sevgıler saygılar kolay gelsın
bazı çömezlerden biriside sensin burda yazdıklarınla yeni gelenlere hakaret etmiş olmuyorsun? -
:):)
-
ulan serefsız ben onlar gbı kufur etmıyom ortalıga sıze adamlar kufur edıyo sen benle ugrasıyon ıkı konu acma nedenım tamamı ıle sıte hatası ban ıkı defa aynı sıteyı actı
-
Komedi :)
-
ehe:)) tahribat oldum olası hep küfür ortamı ben alıştım bu sonradan olmuş bişey degil zaten böyleydi..adminlerde modlarda küfrediyo burda bilmem farkında deilmisiniz..
-
Mesaj avres tarafından 25 Haziran 2006 (Pazar) tarihinde yazıldı.
ulan serefsız ben onlar gbı kufur etmıyom ortalıga sıze adamlar kufur edıyo sen benle ugrasıyon ıkı konu acma nedenım tamamı ıle sıte hatası ban ıkı defa aynı sıteyı actı
senin gibileri alınganlık gösteripte serefsiz felan derlerse küfüre hakketmişlerdir... -
Mesaj ComputerWolf tarafından 25 Haziran 2006 (Pazar) tarihinde
Komedi :)
komedi?
Toplam Hit: 2362 Toplam Mesaj: 15