Yolda Sahipsiz Bi Köpek Daha Bulduk Ama Budefa Bakımını Üstlenen Var
-
avet arkadaşlar geçenki konuda yardımı geçen izmarit ve antikiye teşekkür etmeden bu konuya başlamak istemiyorum
şimdi yolda bi köpek bulduk bakımınıda şuan misafirim olan rabinski arkadaş üstlendi kendisi devlet memurudur rahatlıkla bakabilir biz sizin tecrübelerinizi istiyoruz
bu hayvan önceki gibi deil acayip korkuyor bizden zangır zangıt titriyor yemek verdik süt verdik ama gene bizden korkuyor bu hayvanın korkusunu nasıl gideririz
buhayvan kaç aylıktır ve cinsiyeti cinsi nedir ilgili bölgeyi fotoladık fotodan baka bilirsiniz biz anlamadık
dead_march tarafından 06/Eyl/15 20:15 tarihinde düzenlenmiştir -
çok tatlıymış ufaklık. dişiye benziyor.
-
güzelmiş . çok şeker bir hayvanmış.
bu hareket eden herşeye saldıran köpeklerden sandım konuya girmeden önce.
şemsiye sapını deterjana batırdıktan sonra tam kaburgasına saplayın ,ölümü çabuk olsun diyecektim zararlı köpeklere benziyorsa..
buna ancak mama yedirilip sevilir. büyüyünce ibnelik yapıp komşu çocuklarını ısırmasa bari.
-
tatlı köpek..ölen köpeğimden sonra hala yeni bir tane alıp almama konusunda tereddüt yaşıyorum...
-
Karnı doyunca ve yumuşak yeri de bulunca uyudu sıpa.
Bu arada ismini Tahribatca birlikte koyalım diyorum gençler, ne dersiniz?
-
toprak :)
-
rui bunu yazdı
Önerin için teşekkür ederim dostum, ama köpeğe toprak diye isim mi olur topraaaam :) :)
-
Rabinski bunu yazdırui bunu yazdı
Önerin için teşekkür ederim dostum, ama köpeğe toprak diye isim mi olur topraaaam :) :)
bizim köyde bu renk te bir köpeğimiz vardı. adı topraktı aklıma direk o geldi :)
-
Şerefsiz koy , köpek kedi kuş gibi hayvanlara argo kelime takmak veya öle çağırmak tuhaf ama hoşuma gidiyo hocam
-
Dişiyse Bihter, erkekse Behlül koyalım diyoruz aslında...
-
karnı çok şiş parazit var. veterinere götürüp aşılarını yaptırın ölmesin hayvan