folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yolda Sakat Yavru Köpek Buldum Bi El Atın

Yolda Sakat Yavru Köpek Buldum Bi El Atın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

biliyorum bnm bütçemde birinin köpek sahiplenmemesi gerekir ama ayağı sakattı ve burasıda kars çocuklar ve diğer başıboş hayvanlar salıklı şekilde ölmesine izin vermezlerdi bayada bağırıyordu hayvan

önüne biraz salam doğradım nekadar yavru oldunuda bilmediğimden birazda sütle su koydum küçücük hayvan 3ünü birden yağmaladı bildiğin

önce veterinere götürdüm ama biz bakamayız sen bunu fakülteye götür orda röntgen çekerler dedi iyi hoşta bnm cidden bütçem yok fakülteye götürsem orda ücret almadan bakarlarmı

şuan kafamda en olmadı hayvan barınağın agötürürüm var ama eve aldık bikere bakabildiğim kadar kendim bakcam

elinizde artık kullanmadınız tasma ve artık bu hayvanın bakımı için ne lazımsa ondan varsa ve hayır yapayım diyorsanız yollıyabilirsiniz

fotoğrafları buraya atıyorum bide bilen biri cinsiyetini cinsini şusunu busunu söyliye bilirmi

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kangal köpeği değil mi bu ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam inan anladığım bişi değil bilmiyorum

edit:arkadaşlar ayrıca sahiplenmek isteyen olursa veririm gerçi başka şehre nasıl gide kargo kabul edermi bilmiyorum

dead_march tarafından 28/Haz/15 18:16 tarihinde düzenlenmiştir

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam cinsi sanırım Kangal bunun dairede beslenmez bu hayvan. Büyüyünce öküz gibi oluyorlar Çoban köpeği familyasından olduklarından dolayı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek

normal sokak köpeği kangal flan değil

cinsiyetini de bakmadan bilemeyiz

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

Hocam ziktiret cinsiyetini filan da büyük iş yaptın işin zor kısmı gelince sokağa atma hayvanı tekrar ama barınağa ver daha iyi. Arkadaşın dedigi sokak köpegi diye bir cins yok kardeş her köpegin bir cinsi vardır sadece karışıktır. tavsiye vermekten se bırakın şuymuş buymuş demeyı yardım edin. Adam insanlık görevini yapıyor. Bende 2 tane köpek var birşeye ihtiyacın olursa yaz göndereyım eger bakacaksan büyütmesi çok zordur egitimi çok zordur yakında çişi kakası başlar sıkıntı olur bak şimdiden söyliyeyım ondan sonra sakın bu kuru mamalara alıştırma hayvanı sen ne yersen o da onu yesin kuru mamalara dünya kadar para gidiyor üstelik de anlamı yok normal besinlerden zaten tüm ihtiyaçlarını karşılar biraz aşı sıkıntın olacak onu da artık bir şekilde halletmen lazım hayvan hakları koruma derneginden yardım iste ben daha önce sokakta bi kedi bulduydum yaralı yerde yatıyordu hayvan haklarını aradım dediler veterinere götür şehrin en iyi veterinerine götürdüm ignelerini bakımlarını yaptı 1 kuruş para almadı. 

Ha birde egitirken çişi kakası yapmaması için gazete ile kıçına vur hafif burnu ile çişini veya kakasını koklattır ki kabahatini bilsin :) sonra dışarı çıkart günde 3 defa :) yemek verirken 3 defa yemek ver daha çok hafif yemekler ver salam filan gerek yok ara ara yogurt yedir içindeki tüm mikroplara rahatsızlıklara iyi gelecek. yemegi de akşam kendine ne yaparsan biraz da ona ver çok yemez zaten fazla ufak 3 aylıktan büyük degil o ha sakın elinle filan vurma ama !

Hayvan hakları koruma Dernegi ile görüş Veteriner filan sağlarlar belirt durumu anlat tedavi edecek durumum yok de veterinerleri vardır onların.

emuxa tarafından 28/Haz/15 18:42 tarihinde düzenlenmiştir

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

helal olsun hocam sana yüreği büyük adamsın. köpeğin canını pek yakmadan elinle sakat bölgeyi yokla normal hale gelebilirliği varsa şimdilik bi bandaj uydur. barınaktakilerin mantıken kendi doktorları vardır baktırırlar ama tam bilemiyorum bi danış barınağa istersen

S0KR4T3S tarafından 28/Haz/15 18:39 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Hocam hangi sehirdesin? 

sigara değil, balık olan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

karstayım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    dead_march bunu yazdı

karstayım

Alkan Beyi arayip durumunu anlatsana yarin mesai saatleri icinde 223 79 58

Sakin sakin yanlis anlama ama sen daha cinsiyetini anlayamadigina gore kirik cikik gibi seyleri anlayamazsin, bi yonlendirsin seni. Ogrenciyim param yok sokagin onunde buldum diye anlat, kuru mama destegi de saglayabilirler. Kulaginda kupe yok ona genclik asisi ve karma asi yapilmasi lazim belli ki yapilmamis. 1 yasini doldurduysa (gozume 6-8 aylik gibi gorunuyor ama dislerine falan bakmak lazim) kuduz asisi parazitler vesaire yapilmasi lazim kisirlastirilmasi lazim.

izzmarit tarafından 28/Haz/15 18:58 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    dead_march bunu yazdı

karstayım

Alkan Beyi arayip durumunu anlatsana yarin mesai saatleri icinde 223 79 58

Sakin sakin yanlis anlama ama sen daha cinsiyetini anlayamadigina gore kirik cikik gibi seyleri anlayamazsin, bi yonlendirsin seni. Ogrenciyim param yok sokagin onunde buldum diye anlat, kuru mama destegi de saglayabilirler. Kulaginda kupe yok ona genclik asisi ve karma asi yapilmasi lazim belli ki yapilmamis. 1 yasini doldurduysa (gozume 6-8 aylik gibi gorunuyor ama dislerine falan bakmak lazim) kuduz asisi parazitler vesaire yapilmasi lazim kisirlastirilmasi lazim.

♡ bende bunları yazacaktım şimdi :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
Toplam Hit: 1911 Toplam Mesaj: 17
sakat yavru köpek