Yolsuzluğun Babası

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek
    abi ne diyosunuz ya. darbe olunca herkes magdur olucak bunu unutmayın. tamam akp iktidarinin ve siyasi oyunlari bozulmasi acisindan bakiyorsunuz olaya ama ülkede tam takir mahvolucak. acaip geri gidecegiz. düsünün herseye sifirdan basliycaz.. ekonomi ve bunun gibi önemli alanlarda cok pis cöküs yasanicak. devletin selameti acisindan diyip bazi seyleri gözardi edemeyiz.. toparlaniriz belki ama herseye yine her alandaki gibi gec kalmis oluruz.. Askere tam takir güvenim sonsuz amma velakin ihtilal sonucunda biliyorsunuz mutlaka anayasa yeniden düzenlenir.. herseye sil bastan.. siyaset olarak azicik temizlenir amma unutmayin son ihtilal bu ülkenin basina özali getirdi.. oda masallah halk ile devlet adamlari arasinda cok güzel bir ucurum yaratti.. ucurum demek herzaman kriz demektir. sonuc olarak günümüzdeki siyasilerin üremesine sebep olup cok güzel birsekildede oyunu ilerlettiler.. rahmetli hemserim adnan menderes zamaninda tüm alınan kararlari halktan yana kullandigi  gibi kimsedende sikayet olmadigi halde.. hep halkin istiraselerine kulak verip uyguladigi icin adama ne yaptilar biliyorsunuz.. ammvelakin baska seylerde sözkonusu. birileri devlet ve halkın kopuk olmasini istiyor.. asker diyemem cünkü asker herzaman halkın yanında olmalii... gercek devletcilik budur.. onun bunun ayak oyunlari yüzünden koca bi devleti iyicene cöküse getirmek akil kari degildir.. mutlaka baska cözümleri vardir elbette..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    o parayı başbakan vermiyor ülkenin %47 si veriyor :D boşver bizim milletimiz keriz zaten saldım çayıra mevlam gayıra...


    DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    halk istendiği gibi yönetilir. Yakında Dış Borç için Türkiyeden 1 İl isterlerse o zaman ne olacak onu bilmiyorum.

    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Kasım/2007
    Erkek
    Görende diyecek bu ülkede her iktidara darbe vuruyor asker. Darbe dediğin şeyin ülkeye verdiği zararı herkese biliyor devletini ve milletini seven asker çok gerekli olmadığı sürece darbe vs. yapmaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    KarizmaTurk bunu yazdı:
    -----------------------------
    Görende diyecek bu ülkede her iktidara darbe vuruyor asker. Darbe dediğin şeyin ülkeye verdiği zararı herkese biliyor devletini ve milletini seven asker çok gerekli olmadığı sürece darbe vs. yapmaz.
    -----------------------------

    Durum Gereklilik Arzedeli Uzun bir zaman geçti, Amma Velakin Askerin Sabrı büyük, Ayrıca Yapılan Her Darbe Başarısızlıkla Sonuçlanacak diyede bir kiade yoktur. O Darbeyi Yapan Sapık Ruhlu, Kendini bilmez Kenan Evren paşaydı. Şimdide Oturmuş Nö müdür Nü müdür Çıplak kadın resimleri çizimleri yapmakla Zamanını Öldürüyor.

    Adam gibi Bir Paşadan Adam gibi bir Darbe dersem İşin birazda Şansla alakalı olduğunu sanırım Kabul etmiş olmam gerekecek. Gel gelelim Bunların daha Kötü etmektende gayrı yapabilecekleri hiç bir şey yok. Belliki Ülkenin üzerinde Yönetim hususunda bazı Kırmızı Düğmeler var şunu Söyleme bunu yapma yaparsan İhlal sayarım Varoluşunu bitiririm gibi Tehditler altında gibiler.  Asker Gelirse Kapitalizme Hop Dur orada kardeşim Çek elini bakiyim diyebiliyor, Ama Devlet adamı bunu diyemiyor sanırım.


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 2337 Toplam Mesaj: 16