Yönetim Bilişim Sistemleri
-
-
Bugün kaydoldum bu bölüme. 2 yıllık bilgisayar programcılığı okudum sonra 4 yıllık işletme.
İkinci üniversite olayı çıkınca yazayım dedim. Bitirmesemde askerlik vs problemi olmadığı için sıkıntı yaratmaz. Kamuda memur olarak çalışıyorum maddi açıdan bir etkisi yok. Ama afilli isminden dolayı ilerde müdürlük vs de etkili olabilir.
-
bu bölümü yazcam bende aöf'te iyi oldu görmek değermi diye düşünüyordumda zaten kpss için okuycam ataması nedir acaba
-
lan nasıl masraflı değil. aöf harcı 250 lira amk
-
Arkadaşlar. Bağlı olduğunuz ilde yüz yüze normal üniversite gibi derslere girip eğitim alabiliyorsunuz. Ben ilk Üniversiteyi okurken Akdeniz üniversitesi iktisad dersine 2-3 kez girmiştim hocada iyi anlatıyordu orada dersin mantığını kaptım işte nedir arz talep kanunları zaten iktisad dersi arz talep kanunları üzerinden gidiyor orada mantığını kapıp sınavlarda geçer not aldım. hatta sayısalım sıfırdır ama Transkripte en yüksek notum iktisad dersiydi. diyeceğim çalışanlar işten çıktığında gidin abi üniversiteye derslere girin faydası oluyor. ben iş çıkışları Matematik dersine gitmeyi düşünüyorum. gitmem lazım çünki 1 tane soru bile çözemiyorum
yüz yüze alabileceğiniz dersler linkte.
https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/ogrenme-ortamlari/yuzyuze-ogretim-hizmetleri
-
Ben acacaktim bu konuyu arkadas iyiki acmis.
Bende kaydolacaktim bu bolume ancak bu tur alanlarda uygulamali egitim olmadikca bir ise yaramaz. Sadece eline diplomayi alirsin ama ise girerken tecrube ve bilgi gerekir. O yuzden bosuna masraf etmemek adina bende yazmadim.
-
ya bu aöfün sitesi sırf bilgi kirliliği a.k
Şimdi arkadaşlar ben 2 yıllık programlamadan sonra işletmeye kaydım ıyaptırdım geçen sene. İşte sınavlar ot bok derken epey bi dersten kaldım. Bu yönetim bilişim sistemleri mevzusuna geçiş yapabiliyor muyum ?