Yönetimden Duyurudur!!!
-
hayırlısı olsun. kapalı kalması herkese zarar. özlemişim burayı (:
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
hayırlısı olsun. kapalı kalması herkese zarar. özlemişim burayı (:
-----------------------------biz de seni özledik acan :W
orduya dilekçe verdim seni salsınlar artık çok yaptın :P
-
rüyama girmişti tekrar açılmasına sevindim :D
-
Durmak yok yola devam :)
-
bir gece vakti yine sık kullanılanlardan umutsuzca Tahribat linkine tıkladım ve gözlerime inanamadım Allah'ımm o işte, yine karşımda, ve evin içinde yankılanan sevinç çığlıkları:) fazla mı ajitasyon oldu:)
-
cepni bunu yazdı:
-----------------------------
bir gece vakti yine sık kullanılanlardan umutsuzca Tahribat linkine tıkladım ve gözlerime inanamadım Allah'ımm o işte, yine karşımda, ve evin içinde yankılanan sevinç çığlıkları:) fazla mı ajitasyon oldu:)
-----------------------------Gecenin Karanlığı Basmış Odayı.Çığlık Çığlık Üstüne. Doğum Sancısı Değil Acı Hiç Değil.Baktım Bu Gece De Yoksun . Gözlerim Seni Arıyor TBT ! :| :))
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Ddos oldu, bizde korunacağımız mekana geçmek için dc değiştirmeye karar verdik, fakat değiştirdiğimiz makina hala acılmadı onu bekliyoruz...
Korumalı mekana geçip siteyi actıktan sonra cok güzel bilgiler paylaşacağız kamuoyu ile :)
-----------------------------ne oldu paylasildimi ? ben kacirdim mi bisi ?
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Ddos oldu, bizde korunacağımız mekana geçmek için dc değiştirmeye karar verdik, fakat değiştirdiğimiz makina hala acılmadı onu bekliyoruz...
Korumalı mekana geçip siteyi actıktan sonra cok güzel bilgiler paylaşacağız kamuoyu ile :)
-----------------------------harbi ha unutulmuş :D noldu paylaşıldımı
-
KONUYU HOPLATMIŞSINIZ !!!!
sebep ?
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hoca :D konu tarihi ne ona bi bak :D Çoook şey kacırmışsın