folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Yonlendir.Com"La İlgili Bir Sorun!

Yonlendir.Com"La İlgili Bir Sorun!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    Yaw arkadaşlar ben sitemi yonlendir.com üzerinden başka bir adrese yönlendirdim
    fakat ekranın sağ tarafına kendi reklamını atmış durumda yonlendir. O reklamı html
    üzerinden bir kaç ayarla oynayarak kaldırmak mümkündü hatırladığım kadarıyla.
    Eğer bileniniz varsa bana yardım edebilirmi????

**EbMaRtEu**
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Onu kaldırman imkansıza yakın birşey ama sana bir yol söyleyebilirim,yonlendir.com u hacklersen o zaman kaldırabilirsin banneri, :))) Reklam url içinde veriliyor sanırım,bunu da yapman zor,ama yine de küçük bir umudun olsun...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    yonlendir.com yok ama şunları bir incele

http://www.turkwebmasters.net/bannerkaldir.asp
    http://www.kimim.com/webmaster/banir.htm

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    Linkler için saol. İnşallah işime yarar...

**EbMaRtEu**
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    bak bence yapman gereken bir ana sayfa oluştur mesela siteye girmek için tıkla falan diye target="_top" linke at denktir.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek
    abi onu engellemenin yolu var..direk yazıyorum bende bi zamanlar tesadüfen buldum bu yöntemi..dielim bi site yaptın..http://www.xxxxxxxx.ıvır.zıvır bunu yönlendir.com dan url redirection yapıp kısaltmak istiyon demi? adamlar senin bu siteyi frame yapıp acıyolar o yüzden tuhaf bi sekilde kodlarla engellemek imkansız..amaa..kendi site adresini önce gidip http://www.freedomain.co.nr adresine kaydettircen(orda uzantısı co.nr olcak) bu işlemi yaparkende o sitede çok ufak bi ayrıntı ayar var..Kill Frame yazar register olurken..onu aktif et!!!! Sonra bu co.nr uzantılı account un registiration biter bitmez git yönlendir.com a..orda site adresi olarak ilk yazacagın düz adresi degilde bu co.nr yi yaz..sonra kendi yönlendir.com un uzantılarından birini secicen falan filan..burdada registiration u bitir gir bakalım siteye neler oluyo..:)) Bu yöntem www.dot.tk da da işe yarar haberiniz olsun..Şuan naasıl bilmiyorum ama ben bunu yapmaya başladıktan sonra sitede popup actırmaya başladılar yani bunu engelleyemiyolar..:))

fasist kaynıyo ortalık yaa..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    ooo çok sağol yuxel kardeşşş :))))) Ellerine sağlık...

**EbMaRtEu**
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    <%
    response.redirect "mynetina.k.sitemynet.com"
    %>
    gibi dene bi olacakmı

olmazsa
    bannerlerin gözükmesini önleyen javascriptler var onu kullan ama sanıorım onu kaldıramıyorsun bldiğim kadarı ile,.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Ya onu bir arkadaş bildiğim kadarıyla kodlarla engellemişti. Bende adama kodu sorduğumda unutmuş işte google a falan bak dedi.Adam atmıyordu kendi siteleri de vardı yönlendir ve smartdots dan alınmış net.tc.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek
    evet kodlarla engelleniyo..%100 engelleniyo hemde benden söölemesi..ama verdigim yöntem bilmeyen yada bulamayan arkadaşlar için daha basit bi çözüm..kodları ''kill frame'' die arayın yine üst yazıda dedigim gibi..

fasist kaynıyo ortalık yaa..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    Abi emeğe sağlık diyorum başka bişey diyemiyorum =)) Saol yuxell kardeş ellerin dert görmesin... Yardımlar için çok saolun ;)

**EbMaRtEu**
Toplam Hit: 3422 Toplam Mesaj: 12