Yorgunluğa,Halsizliğe,Uykusuzluğa Son..
-
HolyOne bunu yazdı
Kampanyalı ilaç satışı.. çok güzel. umarım extacy falan değildir o
Yok ustam bunlar normal ilaç ayıltıyoruz bayıltmıyoruz :)
-
aliyk bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
hayırlı satışlar hocu :)
abooo veysel sana rakip :))
kendisi de kalfadır abi sıkıntı yok :F
-
yurt disina gondere bilirmisin?
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Geçen yıl İstanbul' dan memlekete gelmek üzere nasıl uykusuzluğun üstesinden gelirim diye konuşurken, kardeşim abi ben bu pharmaton adlı ilaçtan kullanıyorum bundan bir tane alınca sınav gecesi hiç uykusuzluk çekmiyorum tüm gün dinç kalıyorum dedi... Bende iyi o zaman ver 15 - 20 tane dedim, (15-20 tane istemenin nedeni vucudum aşırı derecede uyuşturucu maddelere dirençlidir etki etmez diye) neyse aldım ben ilaçları, aynı anda 4 tane yuttum. Yanımda eşim olduğu için diğerlerini atamadım / attırmadı. Açıkcası 4 tane aynı anda almış olmama rağmen direksiyon başında uykusuzluğun önüne geçemedim Ankaraya geldiğimde içim geçmeye başlamıştı bile,
crusoe abi şimdi tek kullanımda zınk diye gözleri bu tarz ilaçlar açmaz ama düzenli bir kullanımda en azından 1 ay kullandıktan sonra etkisini çok güzel almaya başlarsınız ilk etapta 3-4 gün içerisindede etkisini görürsünüz zaten he ben bir ay kullandım işede yaradı ömür boyu kullancakmıyım dersen gerek yok kendini yorgun hissettigin bi sabah kahvaltı arasında bir tane yuvarladınmı kendin hissedeceksin zaten olayı ;)
-
patron_38 bunu yazdı
yurt disina gondere bilirmisin?
hocam adres bilgilerini ver istersen gönderirim muhtemelen
-
pharmaton kesinlikle yan etkisini görmedim. en halsiz ve hasta durumda bile sizi ayakta tutabilir. özellikle kış aylarında grip nezle gibi hastalık durumlarında ayakta geçirmenizi sağlayacakıtr. bir son kullanıcı olarak tavsiye edilir..
Hocam hayırlı satışlar ben ücretsiz alıyorum :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Geçen yıl İstanbul' dan memlekete gelmek üzere nasıl uykusuzluğun üstesinden gelirim diye konuşurken, kardeşim abi ben bu pharmaton adlı ilaçtan kullanıyorum bundan bir tane alınca sınav gecesi hiç uykusuzluk çekmiyorum tüm gün dinç kalıyorum dedi... Bende iyi o zaman ver 15 - 20 tane dedim, (15-20 tane istemenin nedeni vucudum aşırı derecede uyuşturucu maddelere dirençlidir etki etmez diye) neyse aldım ben ilaçları, aynı anda 4 tane yuttum. Yanımda eşim olduğu için diğerlerini atamadım / attırmadı. Açıkcası 4 tane aynı anda almış olmama rağmen direksiyon başında uykusuzluğun önüne geçemedim Ankaraya geldiğimde içim geçmeye başlamıştı bile,
senin tipini çok merak ediyorum robinson.
-
doktora yazdır. ssk adan 10 liraya alıyorsun.
şirket doktoruna yazdırıyorum arada bir.
-
dertli bunu yazdı
doktora yazdır. ssk adan 10 liraya alıyorsun.
şirket doktoruna yazdırıyorum arada bir.
hocam özel sigortan varsa alıyosun sigortadan ama devlet sigortalarının hiç biri karşılamıyor biliyorsan doğrusunu yaz bilmiyosan yanıltma milleti
-
Fatih bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
senin tipini çok merak ediyorum robinson.