Yorum Sizin...!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Spear'a katılıyorum.

"Mustafa Kemal dinsiz miydi ki, sürekli olarak M.Kemal ve İslam Dini karşı karşıya getirilmeye çalışılıyor."

Usta bunlar zamanında oluşturulan tabular.Bu tabular ülkeyi bölme amaçlı kullanılıyor.Mesela atatürk'ün siroz olması çok içmesine bağlanıyor ama bu büyük ihtimalle doğru değil.Bu aralar kemalizm-din konulu tartışma çıkması amaçlı bir provokasyon var sanırım forumda.Adminler ve modlar şahsi düşüncelerini bir kenara bırakarak bu tür polemikleri fazla kızışmadan engelleyebilirlerse sevinirim.

Birde bu karikatürle ilgili şunu söyleyebilirim.Atatürkçü düşünce derneklerine giden bilgisiz kişiler ne hikmetse ataist olduklarını atatürkçü olduklarını söyler dinle işleri olmaz vs.Ateizm'den bir harf değiştirerek yada farkında olmadan biz ataistiz diyorlar.Belkide bu tarz bi çağrışım atatürk'ün din düşmanı olduğunu çağrıştırabilir.Çok garip aslında kafa karıştırıcı ama yukarıdaki elemanlar sürekli bir oyun peşinde.Dış güçler iç güçler.Atatürkle din'i bir araya getirmiyolar.Acaba kurtuluş savaşında kaç asker düşmana saldırırken "Mustafa mustafa" diye bağırdı.Kurtuluş savaşında askerlerimizin "Allah Allah" diye bağırdığını biliyoruz.E atatürk dinsiz biriyse niye bu askerleri hiç uyarmadı.Atatürk'ün Sahte şeyhleri ortadan kaldırmak için tekkeleri kapattığını biliyoruz.KUranı Türkçeleştirdiğini biliyoruz.ŞUan Kuran Arapça olsaydı kaçınız kuranı okuyup anlayabilirdi.Atatürk müslümanlık için birşeyler yapmış bu ülkeyi kurmuş kurtarmış.Ama ondan sonra gelenler bişeyler çevirdiği için bu çatışmalar ve gerilemeler oluyor.Çünkü şuanki cumhuriyet yönetimi Atatürk'ün istediği Cumhuriyet değil.

Ben bu karikatür'ün "1. olasalık = bu resimde dine bir eleştiri yok, dini kendi amaçları için kullanmaya çalışan sahte dincilere eleştiri var." olduğunu düşünüyorum.Eğer tam tersiyse bu tarz milleti birbirine sokmaya çalışan şeylerin bu aralar yayınlanmasına karşıyım.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    spear bunu yazdı:
    -----------------------------

1. olasalık = bu resimde dine bir eleştiri yok, dini kendi amaçları için kullanmaya çalışan sahte dincilere eleştiri var.

2.olasılık = Bu resimde dine eleştiri var. resim büyük ihtimal İslam Dini ne düşman biri tarafından çizilmiş.

Mustafa Kemal dinsiz miydi ki, sürekli olarak M.Kemal ve İslam Dini karşı karşıya getirilmeye çalışılıyor.

-----------------------------
    Atatürk"ün dine karşı bir tek cümlesi yoktur. İstediğiniz kadar araştırsanız bile bulamazsınız. Fakat siz konuyu dine saldırı olarak yorumluyorsanız, kendi düşüncenizden ibarettir. Konuyu kendiniz biryerlere çekmeye çalışmayın. Ben sadece güzel bir karikatür olduğu için ekledim. Yorumunu da size bıraktım. Benim yorumum ise "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." tamamen bundan ibarettir.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    Tehlikeli çağrışımlar yapabilen bir karikatür.Yorum sizin diyerek ne amaçlıyorsun ?Şimdi senin yorumundan iyi şeylerde çıkar kötü şeylerde.Ama atatürk'Ün din düşmanı olmadığını söylüyorsun ondan iyi şeylere yormak daha mantıklı.Ama insanlar genelde ince düşünmezler.Onun için onlardan önce sen ince düşün ki yanlış anlaşılmalar olmasın ortadan kalksın.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    spear'ın dedigi gibi 2 olasılık anlasılıo ancak bence tehlikeli bi resim cünki , herkes 2 olasılıgı anlayacak die bişey yok , yani Atatürk'ü cok seven bi adam bu karikatüre bakıp, ya Atatürk din düşmanı mı ki böyle bi şey cizmişler diebilir ve kafasında soru işaretleri oluşur , böyle şeyler yaparak Atatürkle , İslamiyeti karsı karsıya getirmeye çalışıyorlar ve sagolsunlar cogu kişide balıklama atlıo.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Meclisi dualarla açan Mustafa Kemal mi dinsizdi? Güldürmeyin..

Bugün aynını birisi yapsa irticacı diye içeri atarlar ya hadi neyse.. Madem öyle baş irticacı Atatürktür çünkü bu tip şeyleri sürekli ezmek için bi uğraşanlar didinenler tayfası varki akıl sağlıklarından ve o noktalara nasıl gelebildiklerine hayret ve şüphe ile bakıyorum..

edit: resim görünmüyor..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

forumda tartışma kemalizm'den dolayı çıkıyorsa,ben razıyım sabahlara kadar tartışalım..Kemalizm'e laf yapanlara herşeyi kanıtlarıyla sunarım-bana özgürlüğümü,bana halkımı halkımın yönetimi hakkını veren bu adamın ideolojisine ters düşen her insana ölümüne kadar karşıyım,karikatür o kadar güzelki,yani sayfalarca yazıdan daha anlamlı...!

Ak Parti'nin zaten amacını bilen,şimdisine bakarak değil en azından bi on sene öncesini bilende bunu rahatlıkla idrak edek. "Kaç kişilerki?" diyen bir zihniyetin yönetiminde olmakdan utanç duyuyorum a.k,o zihniyeti destekleyen-pembe ekonomi istatistiklerini önümüze dayayıpda 'Beğenmediğiniz Akp neler yapıyor?" diyenleri gördükçede kahroluyorum...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    resim gercekten derin anlamlar taşıyo.Tugrulbabanında dediği gibi Atatürk meslisi cuma namazından sonra  dualarla açtı.Kendi el yazısı ile yazdıgı kuranı kerim var.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    Balıkesirde okuduğu hutbesi var daha napsın

... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _IsHaCKeR_
    _IsHaCKeR_'s avatar
    Erkek

GÜzEL bir çalışma tebrikler

konusmak ihtiyac olabilir ama susmak bir sanattır... By_IsHaCKeR_ EMeGe SaYGı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

ne derin bakıyorsunuz ben bişey anlamadım a.q :)

herkes spear a katılmış ama spear net bir yorum yapmamıs ki iki olasılık koymus hangisine katılıyorsunuz :)

Toplam Hit: 2916 Toplam Mesaj: 21