folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder You Tube Video İndirme

You Tube Video İndirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek

Youtube Jacker - Bu Programı Pc Nize Yüklediğinizde Hiçbir Dns Vs.. Değişikliği Yapmadan Youtube Girebilirsiniz Vtunnel Tarzı Sitelerde Spam Vs.. Uğraşmaktan Bıktıysanız Bu Program Tam Size Göre Kendimde Kullanıyorum Youtube Normal Şekilde Girmek İçin www.youtube.com Tıklamam Yeterli Oluo =)

Kesinlikle Virüs İçermemektedir Kendim Kullanıyorum..

http://rapidshare.com/files/153083583/youtube-jacker.rar.html

Youtubeden  Tek Veya Linkleri Kaydederek Toplu Video İndirmenin En Güzel Yolu Ve Videoları İndirirkende İstediğin Formata Otomatik Olarak Çevirmekte..

http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-Download.htm

Youtubeden İstediğin Videoyu Mp3 Olarak İndirmek İstiyorsan Bu Program Tafsiyemdir İster Linkleri Kaydederek Toplu Şekilde İstersende Tek Tek İndire Bilirsin Kalite Kaybı Olmadan..
     http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-to-MP3-Converter.htm

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

sağol wert bilmeyen bi çok arkadaşa yararı olucaktır ayarlıydı bende ama şu operanın geçici dosyalarnın nerde olduğunu bilen biri var mı ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    yok yani youtube açma yöntemini biliyorum ama arkinin verdiği resimli anlatımlı proyu yüklerseniz istediğiniz videoyu upload edebilirsiniz..arkiler..

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    sağolasın kardeş ya you tube kapalı die hiç bir video indirme yöntemi bilmiyordum ama senin bu verdiğin resimli anlatım işimi gördü çok tşrk ederim    EYWALLAH

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    Naevius YouTube

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

bilmeyenler için =

burada videoyu indirirken kaydederken  mesela videonun adı (.fla)  olarak kaydetmeniz gerek örnek: video.fla

böylelikle fla formatında bilgisayarınıza indirmiş olacaksınız.

bilgisayarınıza inen videoyu da ancak .fla player destekli bir program ile izleyebilirsiniz.

tabi adamlar sitenin 1547654 yerine reklam gömdükleri için sitenin boku çıkmış durumda.

http://vixy.net/ bu sitede ise aynen youtube linkini kopyalayıp, istediğiniz formatda da kaydedebilirsiniz. ama internet ve bilgisayar hızınız iyi olması gerekiyor. yoksa çok kasıyo pc yi.

-----------------------------

doğru söylüyosun baron 27 sonuna .avi yazınca olmuyo artık demek .fla yazınca izleniyomuş tşkr.....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    wixy.net tede oluyo ama site 2.5 dk da açıldı. daha birde indirme sureci 15.dk videoyu anca izleyebildim...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byugr
    byugr's avatar
    Erkek

arkadaşlar youtube den video indirmenin kolay yolu www.tnctr.com/y .....

Bir namazlık saltanatın olacak, Taht misali o musalla taşında.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    EYWALLAH uğur kardeş çok çabuk iniyo ve bozuk değil sağolasın....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    youtubeden video indirmek icin hemde sorunsuz bir bicimde İnternet Download Manager Rulz ;)

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
Toplam Hit: 3356 Toplam Mesaj: 25