Your Password Will Be Available In A Moment
-
Arkadaşlar http://lnkgt.com/6ej adresindeki şifre lazım bana bir türlü alamadım.yardımcı olursanız sevinirim
Not: konuyu da doğru yere açmışımdır umarım.
-
Türkçe çevirisi böyleŞifrenizi A Moment satışa sunulacak
Parola almak için bu adımları tamamlamak için sadece bir an almak gerekir.1. aşağıdaki teklif tıklayın. Teklifler genellikle kısa anketler veya kayıt formları vardır.
2. geçerli bilgi ve çalışan bir e-posta adresi ile teklif doldurun. Bilgilerinizi sahte olarak tespit edilirse erişim verilmez ve sürekli kilitli olabilir.
3. sonra teklif tamamladıktan sonra, Parolayı Göster düğmesini yeşil olur ve etkin olması.
-
türkçe çeviri değil şifre lazım dostum
-
butonun üstündeki reklama tıklıcaksın, seni yönlendirdiği şeyleri yapacaksın, bi süre sonra sisteme düşecek o buton aktif olacak basıp şifreni alacaksın diyor. ne şifresi?
-
yaptım yapmadım değil düşmüyor ama.Top Eleven Hack şifresi var içinde
-
feSih bunu yazdı:
-----------------------------yaptım yapmadım değil düşmüyor ama.Top Eleven Hack şifresi var içinde
-----------------------------yalandır büyük ihtimal. doğruysa tarayıcını değiştir
-
hayırdır hacı brazzers şifrelerinin bulunduğu rarın şifresi mi?:):))
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------Türkçe çevirisi böyleŞifrenizi A Moment satışa sunulacak
Parola almak için bu adımları tamamlamak için sadece bir an almak gerekir.1. aşağıdaki teklif tıklayın. Teklifler genellikle kısa anketler veya kayıt formları vardır.
2. geçerli bilgi ve çalışan bir e-posta adresi ile teklif doldurun. Bilgilerinizi sahte olarak tespit edilirse erişim verilmez ve sürekli kilitli olabilir.
3. sonra teklif tamamladıktan sonra, Parolayı Göster düğmesini yeşil olur ve etkin olması.
-----------------------------hacı google terk olmuş bu :D
kutu içindeki linke tıkla, oraya üye ol, çalışan bi mail adresi ver. üyeliğini aktif ettikten sonra bu sayfadaki SHOW PASSWORD şifremi göster yeşil/aktif olacak ve sen tıkladığında şifreni alabileceksin.
-
arkadaşlar anlıyorum bende ne yazdığını becerebiliyorum bunu beceremediğim kısmını dile getirmeyipte şifre verebilcek biri var mı
-
feSih bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar anlıyorum bende ne yazdığını becerebiliyorum bunu beceremediğim kısmını dile getirmeyipte şifre verebilcek biri var mı
-----------------------------tıkladım linki facede bi oyuna attı. 10 15 dk bi kızı giydirip soydum öteki sayfayı f5ledim durdum sonra bıraktım 10 15 dk daha durdu. gene vermedi şifreyi. ipnelik var bu işte :/
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------feSih bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar anlıyorum bende ne yazdığını becerebiliyorum bunu beceremediğim kısmını dile getirmeyipte şifre verebilcek biri var mı
-----------------------------tıkladım linki facede bi oyuna attı. 10 15 dk bi kızı giydirip soydum öteki sayfayı f5ledim durdum sonra bıraktım 10 15 dk daha durdu. gene vermedi şifreyi. ipnelik var bu işte :/
-----------------------------
oyun linkini isterük! :D