folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Youtube Akademisi - Youtube Para Kazanma Rehberi Dijital Eğitim Kitabı İndir

Youtube Akademisi - Youtube Para Kazanma Rehberi Dijital Eğitim Kitabı İndir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

elemana bak hep parayla kitap satıyor hem içine refli link koyuyor. üstelik verdiği diğer site de türk sitesi. muhtemelen kalitesiz ve hatta kendi sitesi olabilir. 

Hacı abi, adam iyilik etmiş paylaşmış kitabı.

Sende tutup muhalefet olmuşsun adama. Herşeye muhalefet olmayı bırakın.

Beğenmiyorsan düşünceni kendine sakla, paylaştığına paylaşacağına pişman ediyorsunuz adamı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

elemana bak hep parayla kitap satıyor hem içine refli link koyuyor. üstelik verdiği diğer site de türk sitesi. muhtemelen kalitesiz ve hatta kendi sitesi olabilir. 

Hacı abi, adam iyilik etmiş paylaşmış kitabı.

Sende tutup muhalefet olmuşsun adama. Herşeye muhalefet olmayı bırakın.

Beğenmiyorsan düşünceni kendine sakla, paylaştığına paylaşacağına pişman ediyorsunuz adamı.

yanlış anlamışın amcaoğlu. paylaşan arkadaş bişey yapmamış. kitabı yazanda var ibnelik.

her ne kadar yanlış da anlamış olsan söylediğin de yanlış. ben bildiğimi söyleyemicem mi?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    detCode bunu yazdı

hocam kitabı yazan adam youtube den köşe olsaydı zaten kitap yazma ile filan uğraşmazdı gider daha fazla video çeker youtube yüklerdi fln :D

Kitabın yazarı şu an dünyanın ilk 100 zengini içinde, :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 4364 Toplam Mesaj: 24