Youtube Ankara'da Olanlar İle Görüşme
-
muaythaist bunu yazdı
akşamcı ya da avm'ci değilsen ankara'da birşey bulabileceğini sanmıyorum.
karıyla gelmedık mk arkadasa guvendık bıraz ot bı tiptir la biliyo sanıyordum ankarayı kaybolmamak ıcın bı cafeye pustuk 9 saattır oturuyoruz :) heyecan arayışım an itibari ile son buldu dotumuze ağrı gırdı oturmaktan :)) zaten bı cacık yerını de bulamadım avm'de işim yok karı olmadan bara dıskoya da gıtmem zati sonuç ne bokuma geldım ben de anlamadım buraya ızmırı özledım :))
-
koray bunu yazdı
strazburg caddesi arjantin caddesi var :D bahçelievler de cafeler var kızılaya cık avmlere git :) yakın değilim hava biraz soğudu aksam daha da soguk olur bol muhabbetler
sokam kuru cadde her yer artıstık bı sey yok. anca gelişine gidişine sokuyorlar hesabı sabahtan berı :) hayır parasında değilim arkadaş duzgun yer olsun dedık hep kıytırık yer hep sokuş başka bı sey anlamadım ben bu angaradan :)
-
drexler bunu yazdıkoray bunu yazdı
strazburg caddesi arjantin caddesi var :D bahçelievler de cafeler var kızılaya cık avmlere git :) yakın değilim hava biraz soğudu aksam daha da soguk olur bol muhabbetler
sokam kuru cadde her yer artıstık bı sey yok. anca gelişine gidişine sokuyorlar hesabı sabahtan berı :) hayır parasında değilim arkadaş duzgun yer olsun dedık hep kıytırık yer hep sokuş başka bı sey anlamadım ben bu angaradan :)
gardas angarada ne işin var senin gibi zengin adamı ist den aşağısı kesmez :)
-
ustura bunu yazdıdrexler bunu yazdıkoray bunu yazdı
gardas angarada ne işin var senin gibi zengin adamı ist den aşağısı kesmez :)
est. zengın mengın degılım öğrencı adamım :) hem param bıttı son 700 yedım bıttı bu ayın ödemesını almadım daha 13 14 u gıbı yatacak acımdan ölüom su an :)) ama buradan canakkale ustune ıstanbul yapacagım para yatınca su an için acım eve cıktım çok bahalı ew içinde top kosturup plazma alacaz dıe aç kaldık :))