folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Youtube Ankara'da Olanlar İle Görüşme

Youtube Ankara'da Olanlar İle Görüşme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

akşamcı ya da avm'ci değilsen ankara'da birşey bulabileceğini sanmıyorum.

karıyla gelmedık mk arkadasa guvendık bıraz ot bı tiptir la biliyo sanıyordum ankarayı kaybolmamak ıcın bı cafeye pustuk 9 saattır oturuyoruz :) heyecan arayışım an itibari ile son buldu dotumuze ağrı gırdı oturmaktan :)) zaten bı cacık yerını de bulamadım avm'de işim yok karı olmadan bara dıskoya da gıtmem zati sonuç ne bokuma geldım ben de anlamadım buraya ızmırı özledım :))

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı

strazburg caddesi arjantin caddesi var :D bahçelievler de cafeler var kızılaya cık avmlere git :) yakın değilim hava biraz soğudu aksam daha da soguk olur bol muhabbetler 

sokam kuru cadde her yer artıstık bı sey yok. anca gelişine gidişine sokuyorlar hesabı sabahtan berı :) hayır parasında değilim arkadaş duzgun yer olsun dedık hep kıytırık yer hep  sokuş başka bı sey anlamadım ben bu angaradan :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    drexler bunu yazdı
    koray bunu yazdı

strazburg caddesi arjantin caddesi var :D bahçelievler de cafeler var kızılaya cık avmlere git :) yakın değilim hava biraz soğudu aksam daha da soguk olur bol muhabbetler 

sokam kuru cadde her yer artıstık bı sey yok. anca gelişine gidişine sokuyorlar hesabı sabahtan berı :) hayır parasında değilim arkadaş duzgun yer olsun dedık hep kıytırık yer hep  sokuş başka bı sey anlamadım ben bu angaradan :)

gardas angarada ne işin var senin gibi zengin adamı ist den  aşağısı kesmez :) 

itsin oglum sen adam degilsin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    ustura bunu yazdı
    drexler bunu yazdı
    koray bunu yazdı

gardas angarada ne işin var senin gibi zengin adamı ist den  aşağısı kesmez :) 

est. zengın mengın degılım öğrencı adamım :) hem param bıttı son 700 yedım bıttı bu ayın ödemesını almadım daha 13 14 u gıbı yatacak acımdan ölüom su an :)) ama buradan canakkale ustune ıstanbul yapacagım para yatınca su an için acım eve cıktım çok bahalı ew içinde top kosturup plazma alacaz dıe aç kaldık :))

Toplam Hit: 1358 Toplam Mesaj: 15