Youtube Benzeyen Siteler
-
hajilar bana acil youtube benzer site lazim yani video izleyebilecegim istedigim videoyu bullabilecegim bi site varsa biliyorsaniz soyleyin hajilar:)
-
metacafe.com
youku.com (Çin'in youtube'u. Bir çok FULL film var, çindeki telif hakları yasalarının serbestliğinden olsa gerek...)
-
benseyen ne ya ??Youtube u bilmem fakat biraz Türkçeye benzeyen başlıkla birşeyler açsan ?
Türkçeye benzeyen birşeyler yazsan ?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------benseyen ne ya ??Youtube u bilmem fakat biraz Türkçeye benzeyen başlıkla birşeyler açsan ?
-----------------------------
haji haklisin bende actikdan sonra gordum:) -
pikniktube :D
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------benseyen ne ya ??Youtube u bilmem fakat biraz Türkçeye benzeyen başlıkla birşeyler açsan ?
-----------------------------bende onu diycektim benseyen ne diye :|
-
SerShery bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
haji haklisin bende actikdan sonra gordum:)
-----------------------------buyuk ihtimalelde bunu yazdıktan sorna görüceksin. hajı ne? öyle bi kelime var mı türkçe de. neyse ben söyleyince yazdıktan sorna görmü olursun.
-
SerShery bunu yazdı:
hajilar bana acil youtube benzer site lazim yani video izleyebilecegim istedigim videoyu bullabilecegim bi site varsa biliyorsaniz soyleyin hajilar:)
-----------------------------Türkçene hayranım :|
-
vidovido mu ne vardi :)
-
www.arayoutube.com var
bide www.turkyoutube.com var buraya sakın girme (prn sitesiymiş aq :S :S :S bende türkçe youtube sanıyodum :S
-
SerShery bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
haji haklisin bende actikdan sonra gordum:)
-----------------------------Abi Türkçe'yle alakalı sorunun mu var senin ?