Youtube Botçu Kanallara Savaş Açtı
-
https://www.youtube.com/user/yapyap
https://www.youtube.com/user/MultiRawen
Bunlar gibi bir sürü gereksiz abone kasan kanalın doğrulama rozeti (
) kaldırılmış ve izlenim sayıları düşürülmüş.
Birde banlarsa ne gülerim ama. Milletin emeğini çalıyor şerefsizler.
mkyb tarafından 12/Haz/16 15:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Yalnız cidden izlenim sayıları efsane düşmüş. Benim anlamadığım bir şey var şu sosyal medyada adamın 1m takipçisi var paylaştığı video 200k izleniyor. Bu bot olduğu anlamına mı geliyor? Örneğin Pewdiepie 40m takipçisi var videoları 2-3m izleniyor. Geri kalan minyonlar nedir?
-
burak oyunda
oha diyorum
ekinsoyak
vivox
yapyap
hepsi aynı şekilde
-
CaniSokucu bunu yazdı
Yalnız cidden izlenim sayıları efsane düşmüş. Benim anlamadığım bir şey var şu sosyal medyada adamın 1m takipçisi var paylaştığı video 200k izleniyor. Bu bot olduğu anlamına mı geliyor? Örneğin Pewdiepie 40m takipçisi var videoları 2-3m izleniyor. Geri kalan minyonlar nedir?
Sitelerin arkaplanına kod ekliyorlar. Sen Youtube oturumun açık o siteye girersen arkaplanda kodlarla Youtube sayfasına abone oluyorsun.
-
YouTube kıyak geçiyor ayrımcılık yapmış şerefsizler, çifte standart uyguluyorlar. Abone sayısı az olan botçuları direk siliyorlar bunların sadece rozet kalkmış izlenimleri düşmüş. Zamanında benim 50k aboneli kanalımı affetmediler üstelik bot kullanmamıştım herşey organikti, google örümceklerinin hatasıydı geri adım atmadılar, abone sayım fazla olsa bana da torpil yaparlardı demek. Şerefsiz iki yüzlü köpekler.
-
DadasAdam bunu yazdı
YouTube kıyak geçiyor ayrımcılık yapmış şerefsizler, çifte standart uyguluyorlar. Abone sayısı az olan botçuları direk siliyorlar bunların sadece rozet kalkmış izlenimleri düşmüş. Zamanında benim 50k aboneli kanalımı affetmediler üstelik bot kullanmamıştım herşey organikti, google örümceklerinin hatasıydı geri adım atmadılar, abone sayım fazla olsa bana da torpil yaparlardı demek. Şerefsiz iki yüzlü köpekler.
Bunların arkaları sağlam hocam. Media Kraft'tı sanırım o şirket ilgileniyor yasal konularla. Youtube ile iletişime geçiyor vs. Sonrasında bu kanalların kazançlarından pay alıyor.
-
bu bebeler ne kazanıyordur ama :)
-
CaniSokucu bunu yazdı
pewdiepie oyun kanalı olduğundan biraz farklı bir durum var. Herkes aynı oyunu takip etmeyebiliyor veya bazıları sadece pewdiepie için izliyorlar filan. Bu yüzden bölünüyor takipçileri. Ayrıca abone olup youtube kullanmayı bırakanlar o hesabı kullanmayanlar filan bunlarda oldukça fazla.
-
mkyb bunu yazdıDadasAdam bunu yazdı
Bunların arkaları sağlam hocam. Media Kraft'tı sanırım o şirket ilgileniyor yasal konularla. Youtube ile iletişime geçiyor vs. Sonrasında bu kanalların kazançlarından pay alıyor.
Google ve Youtube'un bizim devlet dairelerinden ne farkları kaldı şimdi :D Şüphesiz biz bot, hile vs kullanan kanalları uyarmadan kapatırız ve bir daha asla açmayız diye kural koyup kendi kurallarını çiğniyorlar hocam... :)
-
bu adamlar tam bir PİÇ
-
Kanalın başını yemek için ne kadarda güzel yöntem.
Bot kirala, sal kanalın üzerine.