folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Youtube Boxoffice Hatası

Youtube Boxoffice Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

bi up olsun, neden yok bunun cozumu? neden sadece ben karşılaşıyorum? google'ın destek maili falan var mı türkçe iletişim kurabileceğim?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocam geçmiş olsun böyle ince programları ne kadar temixlersen temixle geçen bana da girmişti reklam programı

format atıp tamamen kurtulmak gibisi yok 2 yıl sonra format atmış oldum bigisayarma :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

hocam geçmiş olsun böyle ince programları ne kadar temixlersen temixle geçen bana da girmişti reklam programı

format atıp tamamen kurtulmak gibisi yok 2 yıl sonra format atmış oldum bigisayarma :D

abi ben onu geçtim şuan sadece bu boxoffice hatasına taktım kafayı

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shed510
    Shed510's avatar
    Erkek

hocam konu hortlayacak ama bende youtube ye giremiyorum. Mobilden giriyorum ama pc de sorun çıkıyor... 404. That’s an error.

The requested URL / was not found on this server. That’s all we know. gibi bişeyler yazıyor. Benden başka bu sorunu yaşayan var mı

İnsanın İçindedir hakikat, dışarısı sadece manzara !!!
Toplam Hit: 1476 Toplam Mesaj: 15