folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Youtube Bu Reklamdan Nasıl Kurtulacağız ?

Youtube Bu Reklamdan Nasıl Kurtulacağız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Daha önce hiç böyle birşey ile karşılaşmadım. Örnek bi video versenize.

Gerçi yıllardır aynı eklentieri kullanıyorum sadece geçen hafta adblock u bırakıp başka bir eklentiye geçtim.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    zeybekustasi bunu yazdı
    LhaNeT bunu yazdı

bu özel bir reklam türü, standart youtube reklamından daha pahalı ve buyüzden adblock işlemiyor

işe bak be.

ben takmışım kulaklığı müzik dinlicem ama yok

google diyor ki yok sana öyle bir zevk.

zorla beynime sokacak o reklamı çünkü.

şuan sinlendim bak.

Müzik dinlemek için yutup kullanmıyorum artık ben sizede tavsiye ederim. Spotfiy genelde uyanık kalmak için kullandığımdan yabancı müzik arşivi geniş.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 1800 Toplam Mesaj: 13