Youtube De Hata Yardım
-
bendede aynı sorun var dünden beri :S
-
arkadaşda aynı sorun var. ama bende normal bir şekilde çatır, çatır açılıyor
-
komşumda sorun yok bende açılmıyor offff
-
Bunu indirip yükleyin youtube dnsleri var bunda program falan değil. Program kurmanızı da tavsiye etmem sonra bazı sitelere girerken sorun yaşıyorsunuz. Dnslerinizi de 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 olarak değiştirin sorunsuz girersiniz.
-
sorun youtube değil. engelleme.
opendns + düzenlenmiş hosts dosyası ile sorunsuz açılıyor. -
KIZILYILDIZ bunu yazdı:
-----------------------------
opendns + düzenlenmiş hosts dosyası ile sorunsuz açılıyor.
nasıl yapacağız arkadaşım -
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------Bunu indirip yükleyin youtube dnsleri var bunda program falan değil. Program kurmanızı da tavsiye etmem sonra bazı sitelere girerken sorun yaşıyorsunuz. Dnslerinizi de 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 olarak değiştirin sorunsuz girersiniz.
-----------------------------cıx olmadı...
-
youtube jacklerin kullandiği ip adresleri değişmiş büyük ihtimal.
-
CaNeR1907 bunu yazdı:
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------Bunu indirip yükleyin youtube dnsleri var bunda program falan değil. Program kurmanızı da tavsiye etmem sonra bazı sitelere girerken sorun yaşıyorsunuz. Dnslerinizi de 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 olarak değiştirin sorunsuz girersiniz.
cıx olmadı..
-----------------------------Ben şu anda bu şekilde sorunsuz giriyorum. hosts.exe 'yi yükleyip dns'leri değiştirdikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp dene.
-
kenankonak bunu yazdı:
KIZILYILDIZ bunu yazdı:
opendns + düzenlenmiş hosts dosyası ile sorunsuz açılıyor.
nasıl yapacağız arkadaşım
-----------------------------dns lerimize bu ip'leri atıyoruz.
denetim masası -> ağ bağlantılarına girip internet bağlantımızın özelliklerine giriyoruz.
internet iletişim kuralları (TCP/IP) seçeneğinin özelliklerine girip
Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullanı işaretleyip aşağıdaki ip leri yazıyoruz.
208.67.222.222 ve 208.67.220.220
hosts dosyası windows/system32/drivers/etc klasöründe. onu notepad ile açıp en alta
208.117.236.69 www.youtube.comsatırını ekleyip kaydediyoruz. bağlantınızı yenilemeniz gerekebilir. ben bu şekilde açıyorum.
başka bir formül ultrasurf programı. googledan aratıp bulursunuz.