Youtube De Virüs Varmış...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    avast
    avast's avatar
    Erkek

NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------
    YouTube de son sıralar kemal sunal filmlerini izliyorum part part :D aq acayip sarıyo ya. virüs her videoda yokmuş zaten. yazıda belirtmiş hangilerinden var diye. ama birisi niran ünsalın bi videosunda var demiş. bakalım daha neler olcak aq. acaba yalan mı gerçek mi bu iş...
    ----------------------------

sana yalan söyleyecek halim yok. karsıma çıktı konuda açılmış oldugu için bilginize sundum.

özür dilerim..

!.ne oldu zorunamı gitti.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    avast bunu yazdı:

NighT-7 bunu yazdı:
    YouTube de son sıralar kemal sunal filmlerini izliyorum part part :D aq acayip sarıyo ya. virüs her videoda yokmuş zaten. yazıda belirtmiş hangilerinden var diye. ama birisi niran ünsalın bi videosunda var demiş. bakalım daha neler olcak aq. acaba yalan mı gerçek mi bu iş...
    ----------------------------

sana yalan söyleyecek halim yok. karsıma çıktı konuda açılmış oldugu için bilginize sundum.

özür dilerim..

hayır hayır kusura bakma anlatamadım ben. sana yalan filan demedim. Den diyorum ki acaba bu haber mi yalan, asılsız iddia mı demek istedim "genel olarak" . kusura bakma hata bende. tam belirgin şekilde yazamadım

sanılanın aksine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek
    ben her zaman giriyom hiç bir şeyde olmuyo nerden çıkarıyonuz.

TURKCELL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkBlade
    TurkBlade's avatar
    Erkek

Dedim gibi virus sana bulasmaya bilir ama bulasanlar var zaten cok kısa sure kaliyormus buda zaten 10 binlerce kisiye bulsamasina yeterli sure ama bununicin you tubeye girmeyin demi yorum tabi sadece dikkatli olun yeter onleminizialin zaten ben you tubeye takilmam hic hosuma gitmiyor sadece egtim vidiolarini izleidm bi kac kere................))) SAygilar....

Allah Sizi Korusun .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    vay anasını sayın seyirciler.. yutubda virüs varmış.. myspace ve yutub deli yapıyomuş.. yakında söylerler mynet insanları öldürüyor :D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilemem83
    bilemem83's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben anti virüs kullanmaıyorum...onlar yokmuş gibi davranıyorum bişi yapmıyor virüsler ...sizde deneyin..

Sizler, Bizlerden Mekanik Sinyaller beklerken , Bizler de Sizlerden Beyin Sinyalleri bekliyoruz!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FearLesTurK
    FearLesTurK's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    yutube myspace vs insanları deli yapıyomuş araştırmış birisi:)
    tahribatta psikolojik denge bozukluğu :D yapıomuş

Zeki bir adam ahmaklar meclisinde çok kere ne söyleyeceğini şaşırır. Geri Geldim...
Toplam Hit: 5094 Toplam Mesaj: 18