Youtube Değişti Mi ?
-
beyler herkes genelde yapar net yavaş olunca videoyu açar durdurur dolması bekler
az önce dükkanın neti yavaş diye öyle yapayım dedim bi baktım ilerlemiyor
play yapmadan dolmuyor video oynarken ilerleme var ama durdurduğunda gitmiyor
herkes de aynı mı bu olay yeni mi oldu ?
-
Hala eski stil devam pause yapsanda doluyor.
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Hala eski stil devam pause yapsanda doluyor.
-----------------------------problem bende o zaman :|
nasıl bi problem o ayrı olay daha
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------beyler herkes genelde yapar net yavaş olunca videoyu açar durdurur dolması bekler
az önce dükkanın neti yavaş diye öyle yapayım dedim bi baktım ilerlemiyor
play yapmadan dolmuyor video oynarken ilerleme var ama durdurduğunda gitmiyor
herkes de aynı mı bu olay yeni mi oldu ?
-----------------------------
Bende öyle bir durum söz konusu değil. Her şekilde video dolmaya devam ediyor. -
youtube iyice saçmaladı zaten playerı adam gibi çalışmıyor. video izlerken alttaki bar ilerlemiyor videonun ortasında yükleniyor simgesi çıkıyor video oynarken.. videoyu durdurup tekrar devam edince kendine geliyor anca :|
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------youtube iyice saçmaladı zaten playerı adam gibi çalışmıyor. video izlerken alttaki bar ilerlemiyor videonun ortasında yükleniyor simgesi çıkıyor video oynarken.. videoyu durdurup tekrar devam edince kendine geliyor anca :|
-----------------------------ilk defa böyle sorunlar duydum bende :|
-
bazı vidyolarda html5 player çıkıyor o yüzden tam oturtamamışlar sanırım
-
vallahi iphone yada ipad'de sorun vardı, sonra baktım, youtube'da problem var. Şak diye yüklenen sistem şimdi açılması, yüklenmesi için bekleniyor. Serverdan mı yoksa yeni bir sisteme mi geçiyorlar anlamadım. FAkat problem var. Google chrome'un içine etti (gerçi son sürüm ile toplanmış sanki) sonra youtube'un .. bişeyler var ama bakalım. Yeni sürüm, yeni alt yapı yeni birşey var .
-
bazı vıdeolar aynı şekıl pause yaparsan ınmesı duruyor
-
dün gece bende rastgeldim buna :| videonun yüklenmesini bekledim bi arpa boyu gitmedi :F
-
Bağlantıdan kaynaklanıyordur, bir değişiklik yok gibi..