Youtube Deki Videodan Resim Alan Program Arıyorum
-
arkadaşlar bana youtub daki video nun linkini verip o video daki kareleri resim olarak bana download edebilcek bi program lazım varmı bildiğiniz
-
hocam öyle bi program yok da sen kendin yapabilirsin print screen tuşuyla
-
IDM'e yaz isteklerini, belki fikir kafalarına yatar .
-
banneduser bunu yazdı
IDM'e yaz isteklerini, belki fikir kafalarına yatar .
:D harbi olabilir
-
Youtube Resim Topla
-
mozillada böyle bir eklenti var hatta kullanmıştım bir ara ama hangisiydi hatırlayamadım.. yukarıdaki linten bak istersen
-
Daft bunu yazdı
Youtube Resim Topla
hocam bu işime yaramadı çünkü ön izleme resimlerini alıyo bana mesala hd video yu açtım oradaki kareleri resim olarak vericek
-
Office uygulaması Onenote ile Win+S tuşu ile yada windows için ekran kırpıcı ile rahatlıkla işini görürsün.
-
Mycity bunu yazdıDaft bunu yazdı
Youtube Resim Topla
hocam bu işime yaramadı çünkü ön izleme resimlerini alıyo bana mesala hd video yu açtım oradaki kareleri resim olarak vericek
e irfanview iş görmüyor mu o zaman?
normal caps alma programlarını işini görür youtube'a özel program mı aranır?
gireceksin irfanview'e C tuşuna basacaksın sağ üstte hotkey yazar, bir kısayol tuşu belirle.
save captured image as file de
start bas. kısayol tuşu ile takır takır caps almaya devam et.
yazmışken resim kırpmayı da anlatayım:
önceden çektiklerini irfanview ile aç
istediğin bölgeyi maus ile seç CTRL Y bas sonra CTRL S ile kaydet :)
son edit:
capture area: 5 olursa zaten direk bölge seçerek kaydetmene izin verir irfanview
YekteranBaymedir tarafından 05/Tem/13 23:31 tarihinde düzenlenmiştir -
hocalar anlamadınız ben tek bi resim almıycam bir video da nerden baksanız 1000 tane kare var bunları almak istiyorum tek tek her kareyi elle allamam
-
torrentçiler videodan caps alıyor ya videodan kaç saniyede bir foto alınması gerektiğini ayarlıyorsun.. sende aynı şekil istersen her kareden alabilirsin.
yunusdogan tarafından 06/Tem/13 19:59 tarihinde düzenlenmiştir