Youtube Downloader Sorun Var :(
-
arkadaşalr şirketteki pc de xp sp3 var orada program ile rahatlikla link i kopyalayarak youtubeen muzik alabiliyordum ilk defa evde denedim unable download remote file, try again dior ne demek istiyor bi açıklarmısınız
-
VDownloader dene, hiç sorun çıkarmadı bana;
-
Çok teşekkür edeirm kardeşim. birde sorum olucak sana. vdownloader ile download yapariken istediğim formatta indirebiliyormuyum? yoksa sadece fvl olarkamı indiriyor?
-
downloading file dior gene aynı hata :S pff başka bir sorun olması lasım bunda :S l
nk cok uzun geliyor sanirim :S k tunelden baglanıyorum mesela en son indirmek istedigim ve kopyaladıgım link bu
-
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------
Çok teşekkür edeirm kardeşim. birde sorum olucak sana. vdownloader ile download yapariken istediğim formatta indirebiliyormuyum? yoksa sadece fvl olarkamı indiriyor?
Bir sürü format seçeneği var yandan seçiyorsun. Çok kolay kullanımı... -
tek isteğim mp3 idi onada çeviriyor ama bir çalıştırabilirsem :Dhata veriyor aynı hata hocam. dosya bulunamadı dior :S ne yapcam bilmiyorum :S
-
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------downloading file dior gene aynı hata :S pff başka bir sorun olması lasım bunda :S l
nk cok uzun geliyor sanirim :S k tunelden baglanıyorum mesela en son indirmek istedigim ve kopyaladıgım link bu
Haa önce youtube'a rahat girebilmen lazım. Ktunnel üzerinden olmuyor. YoutubeJacker'ı indir önce rahat rahat gir Youtube'a;http://www.pcnet.com.tr/forum/yazilim/187138-youtube-jacker-2-yasakli-site-erisim-video-anlatim.html
-
hocam harikasın sorulara tam cvp veriyorsu yaklaşık 20 sene sonra Allah kısmet ederde ölmezisek sana sorularımın devam ettiğini düşünemiyorum ben soruyorum farzet
kanka bioentustank'ın devreporter kombinasyonunun ledlere ve kondistore sağladığı akım saniyede kal milliyon pixel dir.
sen tabi yılalrdır sorugum sorulara cvp yetiştirmek için uraşıyorsun verdiğin cvp heralde şöyle olur.
20 senedir beynimi yedin stop. kankan mankan deilm stop. ayağımdaki taşda çok ağır oldu stop. bu boğazın sularında eskden hamsiler vardı bunlar büyümüş balina olmuş den den den :D zaaaaaaaaaaaa
-
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------hocam harikasın sorulara tam cvp veriyorsu yaklaşık 20 sene sonra Allah kısmet ederde ölmezisek sana sorularımın devam ettiğini düşünemiyorum ben soruyorum farzet
kanka bioentustank'ın devreporter kombinasyonunun ledlere ve kondistore sağladığı akım saniyede kal milliyon pixel dir.
sen tabi yılalrdır sorugum sorulara cvp yetiştirmek için uraşıyorsun verdiğin cvp heralde şöyle olur.
20 senedir beynimi yedin stop. kankan mankan deilm stop. ayağımdaki taşda çok ağır oldu stop. bu boğazın sularında eskden hamsiler vardı bunlar büyümüş balina olmuş den den den :D zaaaaaaaaaaaa
:D Ben de aynı problemleri yaşayıp başkalarının yardımıyla çözmüştüm, şimdi sana yardım etmesem kötü hissederdim kendimi :D -
firefox and downloadhelper rulazz
-
Şimdiye kadar hep bu programı kullandım; hiç sorun çıkmadı.
YouTube den video indirmek için: http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-Download.htm
YouTube deki videonun sesini .mp3 olarak indirmek için: http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-to-MP3-Converter.htm