folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Youtube Gaming Açıldı

Youtube Gaming Açıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Bloom bunu yazdı

Get the app > play store > cihazınız bu sürümle uyumlu değil

Twitch e devam :)

@Bloom hocam bu uygulama şu anda Türkiyede hiç bir cihazda uyumlu değilmiş yani Türkiye için açmamışlar. ben öyle duydum. ileride açılacak deniyor.

uygulamayı telefona indirebilen var mı? en fazla apk ile yükleyebilirsin şimdilik.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    LhaNeT bunu yazdı

Google paraya para demek istemeyen ve bu uğurda sürekli güncel kalan bir efsane
    o günleri biz görürmüyüz bilmem ama elbet bu rüya bir gün biter
    acaba sonu ne olur, nasıl biter ?

Dünya yok olursa biter ve sonları gelir başka türlü bir şey olmaz,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

iPhone 4S cihazıma uygulamasını appstoredan yükledim. Gayet güzel çalışıyor. Özellikle sadece live stream harici oyun trailerları, haberleri gibi bilgileri veren komple bir platform yapmışlar. Benim gibi twitch hiç izlemeyen birini bile sevdirdi.

Bide arayüz sanki twitch den daha akıcı gibi geldi, bilmiyorum belki 4s yüzünden dolayı twitch biraz daha yaaş kalıyor olabilir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

ben açıkcası twitch'i seviyorum ya. umarım bırakmazlar yayınları ünlü oyuncular.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Twitch chat'teki ortamı yakalayamazlar gibi geliyor. Player vb. açısından çok kaliteli olacağına eminim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    mavitutku bunu yazdı

ben açıkcası twitch'i seviyorum ya. umarım bırakmazlar yayınları ünlü oyuncular.

bana türkçe yayın yapan sediğin iyi oyuncuları söyleyebilirmisin?

sormamdaki amaç araştırma yapıyorum o yüzden merak ettim işin içinceysen

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

peki normal youtube da gaming videoları olmayacak mı artık?

Toplam Hit: 2289 Toplam Mesaj: 18
youtubegaming