Youtube Giremiyorum...
-
Arkadaşlar bugün itibarı ile youtube gibi sitelere artık dns yoluyla bile giremiyorum.. Bir yolunu bulurum aslında ama en azından size sorayım dedim sizdede aynı mı bu durum bende mi sorun var..
-
8.8.8.8
8.8.4.4
Google DNS
-
Zaten şu anda google dns deyim...
-
http://www.tahribat.com/Dokuman-Opendns-Ile-Yasakli-Sitelere-Girme-209/
-
başlığa bakıpta cvp yazmayın msjın içeriğini okuyunda cvp verin adam dnsle bile giremiyom demiş hala dns veriyosunuz.
-
Gir,indir,tıkla,kur ve bağlan
-
watervay bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bugün itibarı ile youtube gibi sitelere artık dns yoluyla bile giremiyorum.. Bir yolunu bulurum aslında ama en azından size sorayım dedim sizdede aynı mı bu durum bende mi sorun var..
-----------------------------sende sorun var çatır çatır giriyo
-
O zaman bi reboot zamanı...Deneyeyim bi...
-
aynı sorun bende de wardı. dns vs bihalta yaramadı. antisansuru kur derim ben bende işe yaradı. kurduktan sonra prg ın regedtini prgfiles temizle gitsin.
-
Arkadaşlar sorun çözüldü sanmıştım ama devam ediyor bu seferde videolar oynamıyor error veriyor..
-
u bunu yazdı:
-----------------------------
Gir,indir,tıkla,kur ve bağlan
-----------------------------Bu programla youtuba girersin. Ama hemen hemen yasaklı tüm siteleri açan bir hostun varsa bulaşma bile. Zamanın birinde böyle bir host buldum. Youtube başta olmak üzere tüm siteleri açıyordu. Geçenlerde açılmayan bi site için makatı kurdum. Sonra işim bitince makatı kaldırdım. Kaldırınca var olan her derde derman host dosyam da uçtu gitti. Şimdi tekrar o hostu arıyorum ama nafile. Siteleri kapatan zihniyetin, kapattıranın, kapatanın ve bunların 7 cedlerinin ölülerinin dirilerinin, kısacası alayının ..................................................................(fill in the blanks). İran'a çevirdiler memleketi a.q duklarım.