Youtube Harici Kazandıran Site
-
2 kanal açtım. 500 er video ekledim. 3 günde binlerce izlenme ve saat oldu. telif ihlali derken 1 kanal uçtu
-
telekom bunu yazdıSormasi ayip youtube'dan kac para kazaniyorsunuz?
Ben siteden aylik 10 TL kazaniyorum da, VPS parasini seneye anca cikarir :)Şu an reklamdan kazanmıyorum. Kazanmak için bir proje yapıyorum bakalım inşallah.
-
futurist bunu yazdı
bu sistem nasıl işliyor.
mesela bir hesap açtım youtube bir video koydum. ve atıyorum 1-2 milyon izlendi. acayip tuttu.
her koyduğum video böyle diyelim
reklam meselesini onlarmı veriyor bizmi önceden talep ediyoruz
Bu konu hakkında TBT bir müridimiz gerekli tüm açıklamayı yaptı. Oranı incelemeni tavsiye ederim.
-
GoldenBoy bunu yazdı
2 kanal açtım. 500 er video ekledim. 3 günde binlerce izlenme ve saat oldu. telif ihlali derken 1 kanal uçtu
Hocam benim proje şu an için çok videolu değil. Bildiğin videoyu indiriyor düzenliyor yüklüyorum.
Bu şekilde telif hakkını atlatma yolu varsa iyi olurda bilmiyorum.
Baya kanal açarak video yükleme için ayrı birşey var aklımda da o diğer aya :D
Şu an bana ya telifi atlatma yöntemi yada başka alternatif videodan kazandırma yöntmei gerek. Dailymation denemeyi aldım şuan. 2 hafta kullanıp bakacağım bir duruma.
-
kadirozdemir bunu yazdıfuturist bunu yazdı
bu sistem nasıl işliyor.
mesela bir hesap açtım youtube bir video koydum. ve atıyorum 1-2 milyon izlendi. acayip tuttu.
Bu konu hakkında TBT bir müridimiz gerekli tüm açıklamayı yaptı. Oranı incelemeni tavsiye ederim.
bulamadığım için sormuştum. neyse bir ara bakarım tekrar
-
futurist bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdıfuturist bunu yazdı
bu sistem nasıl işliyor.
bulamadığım için sormuştum. neyse bir ara bakarım tekrar
Arama yaptım da baya konu varmış evet.
http://www.tahribat.com/Forum-Youtube-Isi-Yapmak-Isteyenler-Iceri-2-189983/1/youtube/
Konuyu açan müridin bir konusu daha vardı profiline de görünüyor onada bak hocam. -
futurist bunu yazdı
bu sistem nasıl işliyor.
önce buraya bak http://www.tahribat.com/Forum-Youtube-Isi-Yapmak-Isteyenler-Iceri-2-189983/1/youtube/
ardından ytpara forumuna
youtubede deli para var sen bir milyon izlenim alacak video at kafadan 3000-5000 dolar arası getirisi olur
ama öncesinde adsense üyeliği youtubeye atacağın video telif yemiyecek filan falan
öyle her bulduğun videoyu atmakla olmuyor
haa atan varmı var tabiki ama onunda para kazanması kapalıdır ve videodan para kazanmaz
-
her ikinizede teşekkür ettim o kadar internetle haşır neşirim nasıl bunlardan bihaber olmuşum hayret
internetten ne parası diyordum düne kadar. baktım millet şu kadar kazandım muhabbetlerinde merak etmeye başladım
şahsen denemek isterim nasrettin hoca misali "ya tutarsa" :)
-
kadirozdemir bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Sormasi ayip youtube'dan kac para kazaniyorsunuz?
Ben siteden aylik 10 TL kazaniyorum da, VPS parasini seneye anca cikarir :)
Şu an reklamdan kazanmıyorum. Kazanmak için bir proje yapıyorum bakalım inşallah.
sirf bu yuzden babama bilgisayar alacagim :) -
Dailymotion başvurumu kabul etmedi. Fragman vardı içinde :) Ama videoları silmemişde.