Youtube İçin Alternatif Mükemmel Çözüm Ne Dns Ne Proxy
-
http://www.unblockyoutube.org/
diyeceksiniz buda proxy sitesi ama dierlerinden farkı var bir diğer proxysitelrinden yotubeye girin nasıl kasıyor zor giriyorsunuz birde bundan girin bu siteözellikle youtube için yapılmış bir site sanırım bizimgibi bloklanan ülkelerdekivatandaşlar girsin diye girin farkıgöreceksinizsanki bloklanmamaş ve proxy sitesi değilmişçesine hızlı izliyorsunuz ama diğer sitere girdiğinizde bu siteden yavaş sadece yotube içitam performans adındanda anlaşılacağı gibi
-
-
ben hiçbir fark göremedim
-
Bende bi fark göremedim(Bana reklam kokuları geldi:D olmayadabilir hmn kızmayalım pls=) )
-
yo iyi iyi. bende n95 var wifi ile youtube a giriyorum telefonu tv ye bağlıyorum videoları izliyorum güzel oluyor :)
-
thehunturk bunu yazdı:
-----------------------------
yo iyi iyi. bende n95 var wifi ile youtube a giriyorum telefonu tv ye bağlıyorum videoları izliyorum güzel oluyor :)
-----------------------------Reklam kokan hareketler bunlar :P
-
Sitelerin hepsi yabancı, foruma eklenen her linke reklam demeye başladınız. Adam paylaşmış, yardım etmek istemiş, isteyen girer, isteyen girmez. Aksini ispatlamak istiyorsanız da, whois çekin...
www.microsoft.com (Ads.)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Sitelerin hepsi yabancı, foruma eklenen her linke reklam demeye başladınız. Adam paylaşmış, yardım etmek istemiş, isteyen girer, isteyen girmez. Aksini ispatlamak istiyorsanız da, whois çekin...
www.microsoft.com (Ads.)
-----------------------------teşekkür ederim Swoll sadece bu akşam gördüm bir yerde bu siteyi eklemek yardımcı olmakistedim yıllardır bu siteninbirmürdiyimhiçbir zaman reklam yapmamışım hiçbir konuda bence whoisçekin ben çekmedim bile hakkaten kimin acaba bu siteler :)
-
Yanlış anlama dostum senin için demedim ben onu arkadaş n95 fln demiş ya ona dedim :)
-
OpTeR10 bunu yazdı:
Yanlış anlama dostum senin için demedim ben onu arkadaş n95 fln demiş ya ona dedim :)
n95 babamın malı değilki kardeş niye reklamını yapayım -
Odysseus bunu yazdı:
OpTeR10 bunu yazdı:
-----------------------------thehunturk bunu yazdı:
-----------------------------Reklam kokan hareketler bunlar :P
-----------------------------artık donunun markasını yazsan reklam diolar muahau
-----------------------------şimdi ben şahinler marka don giyiyorum dersem reklam mı yapmış oluyorum. ne alaka yaaaa. maksat vatandaşa kaliteli don giydirmek. insanlarımızı bilinçlendirmek.