Youtube İçin Yorum Tavsiye Bi Fikir Verin Beyler
-
Ufaktan matematik derslerine girişeyim dedim dün gece 1 gibi bi deneme yapayım dedim aklımda bir kaç soru var.
1) Böyle videoda olduğu gibi defteremı anlatsam ? Bu benim daha çok hoşuma gitti boy tahtamda var yalnız defter olayı daha sempatik geldi.
2)tahtada anlatacak olsum ışık ve kamera açısı olarak sıkıntı çekebilirim. denedim tahta parlama yapıyor kamera uzaklığı mesela bi tripod lazım bana.
3)anlatımda direk soruları yazıyorum sayfaları çeviriyorum yani soruları yazmakla uğraşmamak için.
anlatımla ilgili hatamız olmuşsa affola gece 1 de anca bu kadar oldu. teşekkürler.
3 soruluk bir tanıtım videosu hazırladım buyrun
-
abi az daha üsttenmi çeksen bise sol sayfa herşey okunaklı sağ sayfadaki yazılar biraz silik gibi.
-
samaccc bunu yazdı
abi az daha üsttenmi çeksen bise sol sayfa herşey okunaklı sağ sayfadaki yazılar biraz silik gibi.
zaten tükenmezle yazarım bundan sonra uçlu kalem ucu kırılıyor yamuk yapıyor. :)
-
anlatımda çığır açmışsın hocam, bencede çok daha samimi olmuş başarılar :))
DevilKingtr tarafından 03/Şub/14 10:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben çok sevdim!
Bir tek öneri, dediğin gibi tükenmezle yazarsan biraz daha net görünür ^^
Tebrikler, kolay gelsin (:
edit: Sadece ÖSS hazırlık seviyesi mi olacak uzun dönem plan nasıl?
izzmarit tarafından 03/Şub/14 10:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Anlatım şekli hoşuma gitti hocam teşekkürler. Dediğin gibi böyle yazarak daha iyi ama A4 kağıdını yan tutarak keçeli kalem ile yapsan herkes tarafından iyi görülür gibi geldi. Bir de mutlaka hemen reklam başvurusu yap :). Son olarak videolari kendi sitende yayınla hocam. Sonunda siteyi belir ve sıkıştırabilirsen videonun üstüne site ismini itele. Çalınmalara karşı koruma amaçlı.
kadirozdemir tarafından 03/Şub/14 10:13 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdı
Ben çok sevdim!
katılıyorum mükemmel bencede, o defter olayı aslında büyük bir farklılık olarak algılanır öğrencilerde konsept olarak, beyaz önlüklü beyaz tahta başında zebani yerine senin videolar adamı rahatlatıyor bile yükle keyfine izlerim.
edit: daha da gaza getireyim senin kanalın yüksek hit yapar ben buna eminim, tüm olay defter ve ses konseptinde, öğrenciler ve öğretmenler olarak çok keskin bir ayrım olduğu için, tahtada anlatılan ders ile öğretmen tekniğine yabancı öğrenciler, kendi ders çalışma şekillerinde defterde olan bir çalışmayı daha çok benimserler, aşinalık ve alışılmış olduğu için daha kolay adapte olurlar, normalde ben bir video açtığımda ders anlatanlara kıl oluyorum fakat senin videonu açtığım gibi adapte oldum.
kvasir tarafından 03/Şub/14 10:26 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdı
Ben çok sevdim!
önceliğim ygs yalnız ygs yani matematik 1 konuları bitmek üzere lys yaklaştığı için matematik 2 den başlayabilrim
-
kadirozdemir bunu yazdı
Anlatım şekli hoşuma gitti hocam teşekkürler. Dediğin gibi böyle yazarak daha iyi ama A4 kağıdını yan tutarak keçeli kalem ile yapsan herkes tarafından iyi görülür gibi geldi. Bir de mutlaka hemen reklam başvurusu yap :). Son olarak videolari kendi sitende yayınla hocam. Sonunda siteyi belir ve sıkıştırabilirsen videonun üstüne site ismini itele. Çalınmalara karşı koruma amaçlı.
aynen kendi sitemde yayınlayacam hocam.
-
gayet güzel hocam aynen bu şekilde devam et.
öyle bi bakayım diye girdim sonuna kadar izledim. spoiler vereyim mi millet ? :D
-
Daft bunu yazdı
gayet güzel hocam aynen bu şekilde devam et.
öyle bi bakayım diye girdim sonuna kadar izledim. spoiler vereyim mi millet ? :D
Saol hocam :))