folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Youtube İhtara İtiraz ?

Youtube İhtara İtiraz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

youtube hesabıma figt club filminden bir sahne yüklemiştim. Twentieth Century Fox Film Corp dan ihtar yedim ve hesabın baya bi özelliği gitti. 6 ay bekleyince düzeliyor ama itiraz etsem nolur ? itiraz etmek için ev adresine kadar istiyor adamlar. kapıya gelip polislerin götürmesinden korktum resmen :D şöyle bir şey çıkıyor 

bilgisi olan var mı ? sizce itiraz etsem başıma iş alır mıyım ?

+ hesabımdan para vs kazanmıyorum.

nurulmac11 tarafından 07/Tem/15 01:50 tarihinde düzenlenmiştir

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

filmin tüm hakları adamlarda itiraz edip ne yapacaksın ? 

hannibal telif hakları yüzünden yeni senaryoya geçemiyor adamlar kitlendi dizi iptal sen ne diyin :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

hannibal telif hakları yüzünden yeni senaryoya geçemiyor adamlar kitlendi dizi iptal sen ne diyin :D 

Söylediğin iyi oldu Torrente atayımda ilk sezonu izlerim diyordum. Başlamıyorum o zaman ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocalar belki biliyorsunuzdur ben yıllarca Digiturk Antipiracy de çalıştım. Ordaki mahkeme sözcüğüne biz de takıldık.

Kötü bir türkçeleştirme sorunundan başka bişey değil gerçek bi mahkeme değil yani online mahkeme diye düşün youtube içindeki kendi çapında =)

Şöyle diyim öncelikle youtube sikseler senin adını Twentieth Century Fox a vermez.

google avukatlarıyla ilişkilerim olduğu halde o forma ana avrat küfür yazanların bile adını youtubedan öğrenemedik.

Muhtmelen Türkiyedeki başka bir işletme 20th Century Fox vekaletiyle iş yapıyor olabilir. Türkiyede birkaç tane kodumu oturtan firma var. Bir tanesi Digiturk. Müyap da kodumu oturtuyor fakat mücadelede dt kadar ileri gideceğini sanmıyorum. Bunların içeriklerinden uzak durmanı öneririm.

HolyOne tarafından 07/Tem/15 06:24 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocalar belki biliyorsunuzdur ben yıllarca Digiturk Antipiracy de çalıştım. Ordaki mahkeme sözcüğüne biz de takıldık.

Kötü bir türkçeleştirme sorunundan başka bişey değil gerçek bi mahkeme değil yani online mahkeme diye düşün youtube içindeki kendi çapında =)

Şöyle diyim öncelikle youtube sikseler senin adını Twentieth Century Fox a vermez.

google avukatlarıyla ilişkilerim olduğu halde o forma ana avrat küfür yazanların bile adını youtubedan öğrenemedik.

Muhtmelen Türkiyedeki başka bir işletme 20th Century Fox vekaletiyle iş yapıyor olabilir. Türkiyede birkaç tane kodumu oturtan firma var. Bir tanesi Digiturk. Müyap da kodumu oturtuyor fakat mücadelede dt kadar ileri gideceğini sanmıyorum. Bunların içeriklerinden uzak durmanı öneririm.

baya dilin yanmış gibi yazmışsın :)

bu arada merak ettiğim bişey var, bu adamlar tüm videoları oturup üşenmeden izliyorlar mı?

30 dakikalık bi videoda geçen 2 saniyelik bi görüntüyü bile şikayet edebildiklerini gördüm, bunu nasıl tespit ediyolar?

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Dilim yanmadı hocam Digiturk Antipiracy'deydim.

Yakalayanlardandım yani, fakat orda çalışmıyorum artık.

Bahsettiğin 2 saniyelik görüntü yakalama sistemini ben yaptım kusura bakma =) hala orda çalışıyordur.

HolyOne tarafından 07/Tem/15 10:28 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Youtube'da 2 hesabım var bir tanesi 2006 yılında açılmış ve tüm özellikleri aktif. iki hesabıma da seninkine benzer telif hakkı ihlali geldi karşı bildirimde bulundum ve kazandım. Videolar tekrar aktif oldu. Ama eklediğim birkaç videoda da eşleşen üçüncü taraf içeriği var şarkılardan dolayı. hatta bir videoda 6 tane şarkı birden takılmış  HolyOne beyin yazdığı sisteme. Üçüncü taraf ihlallerinde pek bir sıkıntı yaşamadım. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bu arada ben digiturk için otomasyonunu yazdım yani yoksa asıl sistem yt altında.

Öyle kısa alıntılarınız için şunu okuyun ve fair use kapsamında itiraz edebilmeniz lazım.

http://fairusetube.org/guide-to-youtube-removals/3-deciding-if-video-is-fair-use

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

hocam çünkü sadece 5 dklık bir sahne mi neydi. şeyhin de dediği gibi fairyusea giriyor olması lazım. bir de şunu izledim ;

https://www.youtube.com/watch?v=1kKTGY35KY8

burda diyor ki o sistem tamamen otomatik oyüzden itiraz ederseniz %90 geri çekilebilir. (müzik, tamamen çalıntı gibi kesin yasak şeyler hariç tabi) 

@holyone sağolasın şeyh, itirazı yaptım bakalım.

Gönderiminiz için teşekkür ederiz.

Karşı bildirim sürecinin başladıktan sonra tamamlanmasının 10 iş günü sürdüğünü lütfen unutmayın.

sonucu editlerim buraya.

black implies white, self implies other, life implies death.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

1-hocam itirazın haksız bulunursa kanalını kapatırlar...

2-uyarı 6 aylık gelmişse %80 ihtimalle para kazanması açılmayacak..

3-hiç uğraşma bu telif işleriyle..yeni kanal al yeni maceralara atıl :D

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Dilim yanmadı hocam Digiturk Antipiracy'deydim.

Yakalayanlardandım yani, fakat orda çalışmıyorum artık.

Bahsettiğin 2 saniyelik görüntü yakalama sistemini ben yaptım kusura bakma =) hala orda çalışıyordur.

tam olarak nasıl çalışıyor?

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 1555 Toplam Mesaj: 11
youtube tehlif hakları