Youtube İstatiklere Göre Gelir Düşükmü?
-

Merhaba beyler yukarıdaki istatisliklere sahip bir kanalım var

hesap aktif bir herhangi bir telif hakkı yok.Gelir sizce düşükmü? Önerebileceğiniz partner varmı yada adsense ile gitmemimi tavsiye edersiniz.Adsense hesabımda yaklaşık 1 aydır onay bekliyor sizce sebeb ne? Ve son olarak adsensede 100 dolardamı parayı çekeriz 100 tldemi direk kredi kartına aktarmı gibi durum varmı cevaplarınız bekliyorum
-
adsense 200 tl oldugu zaman çekebilirsin içerik türkçe ise normal ama tr çalışma bence
-
CISSP bunu yazdı
adsense 200 tl oldugu zaman çekebilirsin içerik türkçe ise normal ama tr çalışma bence
içerik genel ama başlıkta Türkçe ve ingilizce kullanıyorum önerebileceğin partner varmı birde gelir sence düşükmü?
-
az hocam kazanç. reklam düzenlemelerin hakkında adsensi ara teknik destek al kazançlarını arttırabilmek için.
-
MuhammeT bunu yazdı
az hocam kazanç. reklam düzenlemelerin hakkında adsensi ara teknik destek al kazançlarını arttırabilmek için.
hocam ilk başlarda bazı videolarımda telifli müzik kullandım mesela 25 k lı izlenmiş videom var ama telif yemediğim halde para kazanılamıyor yazıyor.Yani bi partnerle anlaşmak konusunda kararsızım onlar ne yapabilir bilemiyorum gizza ya başvuru yaptım sözleşme yolladılar 1 yıl gizzada kalacağım falan yazıyordu hala bekliyor öyle bilemiyorum 1 yıl kalırmıyım
-
eve gidince kanalımın istatistiklerini koyayım hocam ama banada az gibi geldi
-
furkiak bunu yazdı
eve gidince kanalımın istatistiklerini koyayım hocam ama banada az gibi geldi
45 tl 1 yıl için çok cuzzi bir miktar hocam kazanç artırma konusunda neler yapabirim bilgin varsa açıklarsan sevinirim
-
bu adsence işinden anlayan hacılar adsencim var benimde kafakurdu diye kanlımda 2 video var tam tamına 0.45 kuruş param var
7 24 evde pc başında olan biri için atıyorum aylık 100 200 lira kazanmak çokmu zormudur? tavsiye birşeyleriniz varmı
bu arada yenijenerasyon kanalı sanamı aitti hocam?
-
patates bunu yazdı
bu adsence işinden anlayan hacılar adsencim var benimde kafakurdu diye kanlımda 2 video var tam tamına 0.45 kuruş param var
7 24 evde pc başında olan biri için atıyorum aylık 100 200 lira kazanmak çokmu zormudur? tavsiye birşeyleriniz varmı
yo hocam bana ait değil evde 7/24 bilgisayar başında olsam spam videolarla 4 haneleri geçerim ama ne vaktim nede uğraşabilecek gücüm var haftada 1 video çekip atıyorum bu kanalada
SaviorAngel tarafından 08/Eki/16 22:14 tarihinde düzenlenmiştir -
SaviorAngel bunu yazdıpatates bunu yazdı
yo hocam bana ait değil evde 7/24 bilgisayar başında olsam spam videolarla 4 haneleri geçerim ama ne vaktim nede uğraşabilecek gücüm var haftada 1 video çekip atıyorum bu kanalada
işte spam olayı ile adsence yi riske atmak istemiyorum çok kazanıcam diye.
birde bu bilgi kirliliği bana göre değil. çok çok daha az kazanayım ama makul birşey olsun istedim sadece diğer sorum için özelden yazıcam sana şimdi
-
konu up