folder Tahribat.com Forumları
linefolder Google / Yandex / Bing ve Servisleri
linefolder Youtube İstatiklere Göre Gelir Düşükmü?

Youtube İstatiklere Göre Gelir Düşükmü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

Merhaba beyler yukarıdaki istatisliklere sahip bir kanalım var 

hesap aktif bir herhangi bir telif hakkı yok.Gelir sizce düşükmü? Önerebileceğiniz partner varmı yada adsense ile gitmemimi tavsiye edersiniz.Adsense hesabımda yaklaşık 1 aydır onay bekliyor sizce sebeb ne? Ve son olarak adsensede 100 dolardamı parayı çekeriz 100 tldemi direk kredi kartına aktarmı gibi durum varmı cevaplarınız bekliyorum

No way out
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CISSP
    CISSP's avatar
    Erkek

adsense 200 tl oldugu zaman çekebilirsin içerik türkçe ise normal ama tr çalışma bence

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    CISSP bunu yazdı

adsense 200 tl oldugu zaman çekebilirsin içerik türkçe ise normal ama tr çalışma bence

içerik genel ama başlıkta Türkçe ve ingilizce kullanıyorum önerebileceğin partner varmı birde gelir sence düşükmü?

No way out
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

az hocam kazanç. reklam düzenlemelerin hakkında adsensi ara teknik destek al kazançlarını arttırabilmek için.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    MuhammeT bunu yazdı

az hocam kazanç. reklam düzenlemelerin hakkında adsensi ara teknik destek al kazançlarını arttırabilmek için.

hocam ilk başlarda bazı videolarımda telifli müzik kullandım mesela 25 k lı izlenmiş videom var ama telif yemediğim halde para kazanılamıyor yazıyor.Yani bi partnerle anlaşmak konusunda kararsızım onlar ne yapabilir bilemiyorum gizza ya başvuru yaptım sözleşme yolladılar 1 yıl gizzada kalacağım falan yazıyordu hala bekliyor öyle bilemiyorum 1 yıl kalırmıyım 

No way out
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

eve gidince kanalımın istatistiklerini koyayım hocam ama banada az gibi geldi

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

eve gidince kanalımın istatistiklerini koyayım hocam ama banada az gibi geldi

45 tl 1 yıl için çok cuzzi bir miktar hocam kazanç artırma konusunda neler yapabirim bilgin varsa açıklarsan sevinirim 

No way out
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

bu adsence işinden anlayan hacılar adsencim var benimde kafakurdu diye kanlımda 2 video var tam tamına 0.45 kuruş param var

7 24 evde pc başında olan biri için atıyorum aylık 100 200 lira kazanmak çokmu zormudur? tavsiye birşeyleriniz varmı

bu arada yenijenerasyon kanalı sanamı aitti hocam?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı

bu adsence işinden anlayan hacılar adsencim var benimde kafakurdu diye kanlımda 2 video var tam tamına 0.45 kuruş param var

7 24 evde pc başında olan biri için atıyorum aylık 100 200 lira kazanmak çokmu zormudur? tavsiye birşeyleriniz varmı

yo hocam bana ait değil evde 7/24 bilgisayar başında olsam spam videolarla 4 haneleri geçerim ama ne vaktim nede uğraşabilecek gücüm var haftada 1 video çekip atıyorum bu kanalada 

SaviorAngel tarafından 08/Eki/16 22:14 tarihinde düzenlenmiştir

No way out
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı
    patates bunu yazdı

yo hocam bana ait değil evde 7/24 bilgisayar başında olsam spam videolarla 4 haneleri geçerim ama ne vaktim nede uğraşabilecek gücüm var haftada 1 video çekip atıyorum bu kanalada 

işte spam olayı ile adsence yi riske atmak istemiyorum çok kazanıcam diye.

birde bu bilgi kirliliği bana göre değil. çok çok daha az kazanayım ama makul birşey olsun istedim sadece diğer sorum için özelden yazıcam sana şimdi

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

konu up 

No way out
Toplam Hit: 2235 Toplam Mesaj: 16
youtube kanalım hakkımda sorularım