Youtube Jacker

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabuCe
    kabuCe's avatar
    Erkek

OpenDNS ile siteye erişemiyordum, ama hosts'a youtube'ün IP'lerini ekleyince Youtube'e girebildim.

Nasıl oluyor, işin tekniğini bir bilen açıklayabilir mi? Neden OpenDNS ile olmuyor?? 

...Orada Olmayan Adam...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    kabuCe bunu yazdı:
    -----------------------------

OpenDNS ile siteye erişemiyordum, ama hosts'a youtube'ün IP'lerini ekleyince Youtube'e girebildim.

Nasıl oluyor, işin tekniğini bir bilen açıklayabilir mi? Neden OpenDNS ile olmuyor??

-----------------------------

sen tarayıcını acıp www.youtube.com yazdıgın zaman, tanımlanmı$ bi dns adresin yoksa (yani dns kısmı ayarlarda bo$sa), varsayılan olarak ttnetin sunucularına yönlendirilirsin. burda youtube.com adresine ait ip sana verilir ve sen siteye erişim saglarsın. eger yasaklamışlarsa istedikleri başka bi sunucuya (yani yasak sayfasının oldugu sunucu) aktarılırsın. bu i$lemler milisaniyeler icerisinde gercekle$tirilir. hosts dosyasında ise, senin yazdıgın siteler yani youtube icin konu$uyorum. youtube.com yazınca hosts dosyasına belirtilen ip adresine yönlendirilirsin. ttnete sormaya gerek kalmaz. site ip sini tarayıcıya yazıp eri$mi$ gibi olursun. hosts dosyasının mantıgı bu. dns ve proxyden daha saglam,daha temiz ve daha kısa bi yol olmasının sebebi de bu :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabuCe
    kabuCe's avatar
    Erkek
    Benim DNS'lerim OpenDNS'ye ayarlı, TT ile alakasının olmaması lazm, sallama bi adres yazınca openDNS sayfası acılıo sayfa goruntulenemiyor yerine, bu şekilde de test ediyorum, router'ın DNS ayarlarından mı acaba??

...Orada Olmayan Adam...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

ben opendns kullandım.

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyasına verilen 2 ip ekledim wwwsiz youtube.com yazarak denedim ama bir türlü olmadıydı

bu program sayesinde sorunsuz girebiliyorum

programın esprisi bizim kullandığımız yöntemlerden pek farklı değil.

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyasına youtube ait tüm ip adreslerini ekliyor.

ben programı kurmak istemiyorum diyorsanız.

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts içine aşağıdaki dosyadaki ipleri yazın, aynı işi görür:)
    http://rs265.rapidshare.com/files/135654180/yt.txt

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Allah Allaaaaaah sağolun teşekkürler thanks :)

vistada da çalıştı(host dosyasını değiştirtmek için uğraştırmadı bile..)

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    böle programları neden ındırısınızki anlamam gidin dns ayarlarınızı değiştirin virüssüz filan ıdare edın işte snucta adamın programına virüs koymadıgı ne malum :S

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
Toplam Hit: 3681 Toplam Mesaj: 17