Youtube Jacker
-
OpenDNS ile siteye erişemiyordum, ama hosts'a youtube'ün IP'lerini ekleyince Youtube'e girebildim.
Nasıl oluyor, işin tekniğini bir bilen açıklayabilir mi? Neden OpenDNS ile olmuyor??
-
kabuCe bunu yazdı:
-----------------------------OpenDNS ile siteye erişemiyordum, ama hosts'a youtube'ün IP'lerini ekleyince Youtube'e girebildim.
Nasıl oluyor, işin tekniğini bir bilen açıklayabilir mi? Neden OpenDNS ile olmuyor??
-----------------------------
sen tarayıcını acıp www.youtube.com yazdıgın zaman, tanımlanmı$ bi dns adresin yoksa (yani dns kısmı ayarlarda bo$sa), varsayılan olarak ttnetin sunucularına yönlendirilirsin. burda youtube.com adresine ait ip sana verilir ve sen siteye erişim saglarsın. eger yasaklamışlarsa istedikleri başka bi sunucuya (yani yasak sayfasının oldugu sunucu) aktarılırsın. bu i$lemler milisaniyeler icerisinde gercekle$tirilir. hosts dosyasında ise, senin yazdıgın siteler yani youtube icin konu$uyorum. youtube.com yazınca hosts dosyasına belirtilen ip adresine yönlendirilirsin. ttnete sormaya gerek kalmaz. site ip sini tarayıcıya yazıp eri$mi$ gibi olursun. hosts dosyasının mantıgı bu. dns ve proxyden daha saglam,daha temiz ve daha kısa bi yol olmasının sebebi de bu :)
-
Benim DNS'lerim OpenDNS'ye ayarlı, TT ile alakasının olmaması lazm, sallama bi adres yazınca openDNS sayfası acılıo sayfa goruntulenemiyor yerine, bu şekilde de test ediyorum, router'ın DNS ayarlarından mı acaba??
-
ben opendns kullandım.
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyasına verilen 2 ip ekledim wwwsiz youtube.com yazarak denedim ama bir türlü olmadıydı
bu program sayesinde sorunsuz girebiliyorum
programın esprisi bizim kullandığımız yöntemlerden pek farklı değil.
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyasına youtube ait tüm ip adreslerini ekliyor.
ben programı kurmak istemiyorum diyorsanız.C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts içine aşağıdaki dosyadaki ipleri yazın, aynı işi görür:)
http://rs265.rapidshare.com/files/135654180/yt.txt -
Allah Allaaaaaah sağolun teşekkürler thanks :)
vistada da çalıştı(host dosyasını değiştirtmek için uğraştırmadı bile..)
-
böle programları neden ındırısınızki anlamam gidin dns ayarlarınızı değiştirin virüssüz filan ıdare edın işte snucta adamın programına virüs koymadıgı ne malum :S