Youtube Kanal Önerileriniz?
-
Merhaba bilenler bilir youtube kanalı açtım önerileriniz nelerdir? https://www.youtube.com/channel/UCxXPtGRmWWHVYIeaMiVXaBw
-
özgün olmak ya da olmamak işte tüm mesele bu
-
murdery bunu yazdı
özgün olmak ya da olmamak işte tüm mesele bu
Hepsi bana ait
-
hocam ingilizce takıl..
Emınım dıger arkadaslarda aynı seyı soyleyeceklerdır. -
samato bunu yazdıhocam ingilizce takıl..
Emınım dıger arkadaslarda aynı seyı soyleyeceklerdır.şarkı isimlerimi?
-
Aress bunu yazdısamato bunu yazdı
hocam ingilizce takıl..
Emınım dıger arkadaslarda aynı seyı soyleyeceklerdır.
şarkı isimlerimi?
her turlu hocam sarkı ısımlerı olsun acıklamalar olsun. Ulke secımı olsun . acıklamalar olsun.
Ingılızce kullan . Isımde guzel zaten -
bilenler bilir demişsin de nereden bilecez duyuru falan mı yaptın forumun ortasında da ben denk gelmedim ?
video başlıklarını daha düzgün yaz. şarkı ismini parantez içine yazacağına ares müziği parantez içine yaz. marka yapıcam diye şarkı ismini gölgede bırakma. video arka planına doğru düzgün birşeyler koyabilirsin. mavi-siyah birşey var içim karardı. önerilerim bu kadar.
DadasAdam tarafından 11/May/15 18:52 tarihinde düzenlenmiştir -
DadasAdam bunu yazdı
bilenler bilir demişsin de nereden bilecez duyuru falan mı yaptın forumun ortasında da ben denk gelmedim ?
video başlıklarını daha düzgün yaz. şarkı ismini parantez içine yazacağına ares müziği parantez içine yaz. marka yapıcam diye şarkı ismini gölgede bırakma. video arka planına doğru düzgün birşeyler koyabilirsin. mavi-siyah birşey var içim karardı. önerilerim bu kadar.
saol hocam bilenler bilenede ilk müziğimi yaptığımda duyurmuştum.
-
samato bunu yazdıAress bunu yazdısamato bunu yazdı
hocam ingilizce takıl..
Emınım dıger arkadaslarda aynı seyı soyleyeceklerdır.
şarkı isimlerimi?
her turlu hocam sarkı ısımlerı olsun acıklamalar olsun. Ulke secımı olsun . acıklamalar olsun.
Ingılızce kullan . Isımde guzel zatensaol hocam
-
up