Youtube Nasıl Başa Çıkıyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Herkese merhabalar,

Benim merak ettiğim bir konu var, size sormak istedim. Youtube'a bir youtuber gblarca video yüklüyor ve youtuber sayısı belkide milyonlarca peki youtube nasıl alan sağlıyor yani düşünsenize terabaytlarca videolar yükleniyor bunun la nasıl başa çıkıyor ? bir servera en fazla kaç tb harddisk takılır ki ? nasıl bir sistem izliyorlar sizce ?

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

sorunun cevabı videoda

https://youtu.be/XZmGGAbHqa0?t=2m51s

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Özel üretim 1 zottabyte/petabyte gibisinden diskler takıyor olabilirler. Ama yine de devamlı takıp alan oluşturmaları lazım.

Helal olsun cidden çekilecek dert değil.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Buyrun 360 derece Google sunucuları ;

https://youtu.be/zDAYZU4A3w0

Telefondan açarsanız daha iyi deneyim alırsınız. 

Özel üretim HDD kullanılıyor ve ömrü biten HDD'ler tek tek kayıt edilerek özel makinelerde imha ediliyor. 

mkyb tarafından 20/Mar/17 14:25 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=Pr4HW1vW1Xo

şunun gibi düşün hocam, mantık bu şekilde.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Dünyanın her kıtasında sunucuları var her geçen gün yeni sunucular ekleniyor.

Ama sunuculardan en önemlisi yazılımdır. Yüklediğin her videoyu her resimi her neyse yazılım mükemmel derecede optimize ederek orjinalliğini koruyarak boyutunu düşürüyor Sen 1gblik video yüklüyorsun 150 mb iniyor :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

cidden çekilecek çile değil ya :D hergün yedek aldıklarını varsayalım yedek aldıkları serverlar kadarda yedek serverları olması lazım ve düşünsenize o kadar veriyi yedek almak kim bilir ne kadar sürüyordur 

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Ben bunlarin internet bant genisligini algilayamiyorum. Kac terabit la acep?

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

Ben bunlarin internet bant genisligini algilayamiyorum. Kac terabit la acep?

ufkunu açayım

bunların bant genişliği teeee burdan oraya yol olur aliminyum...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

çıkamadığı için google a sattılar ya

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

youtube dünya internet trafiğinin %17si mi %27sini mi ne işgal ediyordu öyle birşey gördüm/okudum bir yerlerde. yani youtube kapansa internet hızlanıcak :D

imza.
Toplam Hit: 4244 Toplam Mesaj: 25
youtube youtube