folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Youtube Para Kazanmam Kapatıldı

Youtube Para Kazanmam Kapatıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

S.a 1 yıldır para kazanması açık her ay ödeme aldıgım kanalım 'tekrar kullanılan içerik' den para kazanma özelliği kapatılmış ne yapmak belki 4 aydır 2 video ekledim onlarda videoyu silerim ama sorun hangi video'da bunu nasıl ögrenebilirim yada ne yapmam lazım 

Aloryan tarafından 01/Eki/21 14:25 tarihinde düzenlenmiştir

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

öyle bir yazmıssın ki youtube artık kimseye para kazandırmayacak gibi girdim

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    rebellisch bunu yazdı

öyle bir yazmıssın ki youtube artık kimseye para kazandırmayacak gibi girdim

senin için ayar çektim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    Aloryan bunu yazdı

S.a 1 yıldır para kazanması açık her ay ödeme aldıgım kanalım 'tekrar kullanılan içerik' den para kazanma özelliği kapatılmış ne yapmak belki 4 aydır 2 video ekledim onlarda videoyu silerim ama sorun hangi video'da bunu nasıl ögrenebilirim yada ne yapmam lazım 

Bunca zamandır youtube de telif yada ihtar alıpta ne yapacağını bilmiyorsan :/

Mail gelmiştir elbet, hangi videon olduğuda videoların kısmında görünüyordur muhtemelen.

Kanal linkini de verde kafa dengi ise takip edelim faydamız olsun bari.

edit: Tekrar kullanılan içerik diyor. Birinin videosunu alıp hiç değiştirmeden kullanma

aliyk tarafından 01/Eki/21 15:12 tarihinde düzenlenmiştir

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı
    Aloryan bunu yazdı

Bunca zamandır youtube de telif yada ihtar alıpta ne yapacağını bilmiyorsan :/

Mail gelmiştir elbet, hangi videon olduğuda videoların kısmında görünüyordur muhtemelen.

Kanal linkini de verde kafa dengi ise takip edelim faydamız olsun bari.

edit: Tekrar kullanılan içerik diyor. Birinin videosunu alıp hiç değiştirmeden kullanma

Mail gelmedi başkasının video su yok ama bu tip video çok zaten bunu diyorlar aynı içerikten çok var sorum bu acaba 5 6 tane aynı videomun resmi ve zamanları değişik var 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Video özgün mü değil mi onu tam açıklamamışsın ama başkasından indirip olduğu gibi yüklediysen vermesi normal. 31 ekime kadar cezalısın anlayacağın. şikayette bulun özgün video ise. 

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

Video özgün mü değil mi onu tam açıklamamışsın ama başkasından indirip olduğu gibi yüklediysen vermesi normal. 31 ekime kadar cezalısın anlayacağın. şikayette bulun özgün video ise. 

Videolarim kuşlarının sesini çekip videoya resim açıklama ekliyerek yayınlıyorum 1 yıldır bir sıkıntı yoktu 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

hocam ayiptir sormasi bu takipci ile ne kadar gelir getiriyordu kanal?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

Hocam abone 3800 abo e 1.5k geliyordu aylık 2 ayda bir cekiyordum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

abi duzgun bir turkce ile yazarsan belki anlarim.

anca gidersin...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hocalar peki başka kullanıcıların videolarından sadece 2-3 sn kadar alıp videoyaya koymak sorun oluşturuyor mu? Youtube adil kullanımda,

"Aslen gerçeğe dayanan çalışmalardaki içeriklerin kullanımı, tamamen kurgusal çalışmaların kullanımına göre daha yüksek olasılıkla adil kullanım kapsamında sayılır." diyor.

https://support.google.com/youtube/answer/9783148?hl=tr#zippy=%2Ckullanımın-ticari-amaçla-mı-yoksa-kâr-amacı-gütmeyen-eğitim-amacıyla-mı-yapıldığı-dahil-olmak-üzere-amacı-ve-şekli%2Ctelif-hakkıyla-korunan-çalışmanın-mahiyeti%2Ctelif-hakkıyla-korunan-çalışmanın-bütününe-kıyasla-kullanılan-kısmın-miktarı-ve-önem-derecesi%2Ckullanımın-potansiyel-pazara-veya-telif-hakkıyla-korunan-çalışmaya-etkisi

Kullanmak istediğim içerik bunlar gibi;

Mesela video içerisinde burada 2 sn, -bu abi türk ona ulaşıp izin isterim-

https://youtu.be/41SDSxY6iRc?t=796

buradan iki sn 

https://youtu.be/el07LRnB4IQ?t=18

İlk defa video koymayı planlıyorum. Koyduğum videoların kullanıcı isimlerini, youtube iconuyla yazıp açıklamalarda ilgili video linkini ekleyeceğim.

ride or die..
Toplam Hit: 3444 Toplam Mesaj: 19
youtube youtube