Youtube Para Kazanmam Kapatıldı
-
S.a 1 yıldır para kazanması açık her ay ödeme aldıgım kanalım 'tekrar kullanılan içerik' den para kazanma özelliği kapatılmış ne yapmak belki 4 aydır 2 video ekledim onlarda videoyu silerim ama sorun hangi video'da bunu nasıl ögrenebilirim yada ne yapmam lazım
Aloryan tarafından 01/Eki/21 14:25 tarihinde düzenlenmiştir -
öyle bir yazmıssın ki youtube artık kimseye para kazandırmayacak gibi girdim
-
rebellisch bunu yazdı
öyle bir yazmıssın ki youtube artık kimseye para kazandırmayacak gibi girdim
senin için ayar çektim
-
Aloryan bunu yazdı
Bunca zamandır youtube de telif yada ihtar alıpta ne yapacağını bilmiyorsan :/
Mail gelmiştir elbet, hangi videon olduğuda videoların kısmında görünüyordur muhtemelen.
Kanal linkini de verde kafa dengi ise takip edelim faydamız olsun bari.
edit: Tekrar kullanılan içerik diyor. Birinin videosunu alıp hiç değiştirmeden kullanma
aliyk tarafından 01/Eki/21 15:12 tarihinde düzenlenmiştir -
aliyk bunu yazdıAloryan bunu yazdı
Bunca zamandır youtube de telif yada ihtar alıpta ne yapacağını bilmiyorsan :/
Mail gelmiştir elbet, hangi videon olduğuda videoların kısmında görünüyordur muhtemelen.
Kanal linkini de verde kafa dengi ise takip edelim faydamız olsun bari.
edit: Tekrar kullanılan içerik diyor. Birinin videosunu alıp hiç değiştirmeden kullanma
Mail gelmedi başkasının video su yok ama bu tip video çok zaten bunu diyorlar aynı içerikten çok var sorum bu acaba 5 6 tane aynı videomun resmi ve zamanları değişik var
-
Video özgün mü değil mi onu tam açıklamamışsın ama başkasından indirip olduğu gibi yüklediysen vermesi normal. 31 ekime kadar cezalısın anlayacağın. şikayette bulun özgün video ise.
-
SweetyVolty bunu yazdı
Video özgün mü değil mi onu tam açıklamamışsın ama başkasından indirip olduğu gibi yüklediysen vermesi normal. 31 ekime kadar cezalısın anlayacağın. şikayette bulun özgün video ise.
Videolarim kuşlarının sesini çekip videoya resim açıklama ekliyerek yayınlıyorum 1 yıldır bir sıkıntı yoktu
-
hocam ayiptir sormasi bu takipci ile ne kadar gelir getiriyordu kanal?
-
Hocam abone 3800 abo e 1.5k geliyordu aylık 2 ayda bir cekiyordum
-
abi duzgun bir turkce ile yazarsan belki anlarim.
-
Hocalar peki başka kullanıcıların videolarından sadece 2-3 sn kadar alıp videoyaya koymak sorun oluşturuyor mu? Youtube adil kullanımda,
"Aslen gerçeğe dayanan çalışmalardaki içeriklerin kullanımı, tamamen kurgusal çalışmaların kullanımına göre daha yüksek olasılıkla adil kullanım kapsamında sayılır." diyor.
https://support.google.com/youtube/answer/9783148?hl=tr#zippy=%2Ckullanımın-ticari-amaçla-mı-yoksa-kâr-amacı-gütmeyen-eğitim-amacıyla-mı-yapıldığı-dahil-olmak-üzere-amacı-ve-şekli%2Ctelif-hakkıyla-korunan-çalışmanın-mahiyeti%2Ctelif-hakkıyla-korunan-çalışmanın-bütününe-kıyasla-kullanılan-kısmın-miktarı-ve-önem-derecesi%2Ckullanımın-potansiyel-pazara-veya-telif-hakkıyla-korunan-çalışmaya-etkisi
Kullanmak istediğim içerik bunlar gibi;
Mesela video içerisinde burada 2 sn, -bu abi türk ona ulaşıp izin isterim-
https://youtu.be/41SDSxY6iRc?t=796
buradan iki sn
https://youtu.be/el07LRnB4IQ?t=18
İlk defa video koymayı planlıyorum. Koyduğum videoların kullanıcı isimlerini, youtube iconuyla yazıp açıklamalarda ilgili video linkini ekleyeceğim.