Youtube Proxy Sitesi Olmadan Giriş
-
saolasın çalışıyo
-
Normalde farklı dnslerden girmesi lazım ama girmiyo, bu host dosyasına ip atadıktan sonra giriyo, sebebini bilen birisi açıklayabilir mi?
-
eyw. birader dns leri değiştirip internet hızını düşürmekten se bu yol daha mantıklı
-
çok sağol yhaa:D ama şunu farkettim googledan girmiyomuş :D :D
-
video ekleyebiiliyormuyuz peki ?
-
ya bana flash player ın yeni sürümü war onu yükle diyo indiriom ama opera ya engellendi dio. war mı bi çözümü
-
çok iyi çalışıyo teşekkürler.
Arkadaşlar şüphesi olanlara söylüyorum. Bildiğiniz youtube. Hiç engellenmemiş gibi girip istediğinizi yapıyosunuz. Hız aynı hız.
-
ya konuyu zıplatıyorum ama bi problem var yeni başlık açmayayım dedim.
Bu yöntemle birçok vidyoya "video is no longer avaible" diyo. oysa ztunnel ktunnel gibi sitelerle girdiğimde vidyoyu açıyo. Sebebi ve çözümü nedir?
-
"Bu yöntemle birçok vidyoya "video is no longer avaible" diyo. oysa ztunnel ktunnel gibi sitelerle girdiğimde vidyoyu açıyo. Sebebi ve çözümü nedir? "
Ben henüz böyle bir hatayla karşılaşmadım fakat gördüğün gibi "tunnel" den girdiğinde kullanılan oynatıcı penceresi ile bu yöntemde kullanılan oynatıcı penceresi'nin görünümleri ve sitenin genel görünümleri farklı. Sanırım iki farklı sunucuya bağlanıyor ve bu farklılıktan dolayı da açmıyor olabilir... Bilmiyorum ama böyle bir şey olabilir :)
Teşekkür ederim -
bende çok küçük bi program var ona çift tıklaınca girebiliorum youtube a ama virüslü olup olmadığından emin değilim şimdiye kadar çok arkadaşıma gönderdim ama kimsede kötü birşe veya virüslü demedi istersenin upload edim