Youtube Reklam Engelleme Zımbırtısı Güncel.
-
Bizde youtube premium aldık , telefonda youtube de izleme yaparken sıcaktan içeri girdiğimde salondaki televizyonu açtım ve youtube a bastım sonra gördüğüme inanamıyordum televizyon kapalıyken bile fişten elektrik almış ve benim balkonda ne izlediğimi benden habersiz takip etmişti . Üstelik sadece ne izlediğimi bilmekle kalmamış kaldığım yeri bile işaretlemişti. İşte o gün adamlar yapmış dedim ve youtube u bu kadar geliştirenlere saygı duydum . Youtube olmazsa olmaz ve premium ile daha kesfedemediğim milyonlarca özelliği olabilir ama kullanma klavuzu olmadığından tüm özelliklerini bilemiyorum.
-
adguard ucretli uyelik olmadan neler kullaniyosunuz?
adguard dns de yardimci oluyodur oda free
benim ucretli surumunu alma nedenim tarayici da eklenti kurdugunda reklam engelleyicisi icin bazi siteler kanka adblock var pause veya yap veya kaldir diye uyari veriyor iceriye almiyor. -
-
317seref bunu yazdı
benim ucretli surumunu alma nedenim tarayici da eklenti kurdugunda reklam engelleyicisi icin bazi siteler kanka adblock var pause veya yap veya kaldir diye uyari veriyor iceriye almiyor.O gibi sitelerin bi cogu artik network uzerinden engellediginde falan da kaldir diye uyari veriyor, onu nasil cozuyorsunuz? :S
-
317seref bunu yazdı
benim ucretli surumunu alma nedenim tarayici da eklenti kurdugunda reklam engelleyicisi icin bazi siteler kanka adblock var pause veya yap veya kaldir diye uyari veriyor iceriye almiyor.Tampermonkey+ anti anti adblock
-
end bunu yazdı317seref bunu yazdı
benim ucretli surumunu alma nedenim tarayici da eklenti kurdugunda reklam engelleyicisi icin bazi siteler kanka adblock var pause veya yap veya kaldir diye uyari veriyor iceriye almiyor.O gibi sitelerin bi cogu artik network uzerinden engellediginde falan da kaldir diye uyari veriyor, onu nasil cozuyorsunuz? :S
adguard in eklentisini indiriyorum tarayiciya daha sonra eklenti uzerinden blocks ad manually tikliyorum ve bana verdigi uyariyi secip engelliyorum.
siteyi engellemiyorlar onune pop up engeli koyuyorlar ayni reklam mantigi gibi onuda tekrardan manuel eklenti uzerinden engelleyerek devam ediyorum.
bu verdigim ornek 1000 tane sitede 1 kere basima geliyo oda anlattigim gibi verdigi uyariyi engelleyip kural olusturuyorum tekrardan gostermiyor bile.
bazi playeri gostermeyen siteler de bile calisiyor sadece dikkat etmen lazim hangi reklami engelleyecegini tum sitede ki arka plan islerini de engelleyebilirsin ozaman da hic sayfayi gostermez.
Gayet kolay engellemeden once sana preview gosteriyor renklendirerek.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı317seref bunu yazdı
benim ucretli surumunu alma nedenim tarayici da eklenti kurdugunda reklam engelleyicisi icin bazi siteler kanka adblock var pause veya yap veya kaldir diye uyari veriyor iceriye almiyor.Tampermonkey+ anti anti adblock
evet buda bir cozum denemedim ben.Saniyorum ki anti anti adblock ara ara patliyor ama bu taktikte guncelleme beklemek zorunda kalabiliyosun yukarda yazdigimi yillardir yaparim tertemiz sayfalar...sayfayi yukleme seklin bile artiyor arka da ki sikko reklamlari engelledigi icin.
kullandigin scrtipt ve anti antiadblock ismi var mi?
-
ACY bunu yazdı
Bizde youtube premium aldık , telefonda youtube de izleme yaparken sıcaktan içeri girdiğimde salondaki televizyonu açtım ve youtube a bastım sonra gördüğüme inanamıyordum televizyon kapalıyken bile fişten elektrik almış ve benim balkonda ne izlediğimi benden habersiz takip etmişti . Üstelik sadece ne izlediğimi bilmekle kalmamış kaldığım yeri bile işaretlemişti. İşte o gün adamlar yapmış dedim ve youtube u bu kadar geliştirenlere saygı duydum . Youtube olmazsa olmaz ve premium ile daha kesfedemediğim milyonlarca özelliği olabilir ama kullanma klavuzu olmadığından tüm özelliklerini bilemiyorum.
Salondaki televizyon ile telefonda kullandığın mail adresi aynıysa şaşıracak birşey yok. Televizyon kapalıyken fişten elektrik alma, seni takip etme gibi bir durumda yok. Sen televizyondan youtubeu açtığında telefonda kaldığın yerden devam etmesi normal. Tabi 8-10 sene öncesine göre büyük teknoloji ama günümüz için sıradan.