folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Youtube Reklamlarından Sıkılanlar İçin



Youtube Reklamlarından Sıkılanlar İçin

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2007
    Erkek

    ya azıcık reklama sabredin bence sonucta emek verip video hazırlayanlar var para kazansınlar :)


    Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2011
    Erkek

    iyi güzel hoş bi eklenti de diğerlerinden farkı ne? diğer sitelerdeki reklamlar için baska youtube için baska program mı kullanayım yani,?


    Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liarhack
    Liarhack's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2013
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

    iyi güzel hoş bi eklenti de diğerlerinden farkı ne? diğer sitelerdeki reklamlar için baska youtube için baska program mı kullanayım yani,?

    AlbayHardal sorunuzun çözümü için olası bir kaç eklenti, program önermiş deneyebilirsiniz.

    1. adguard

    2. ghostery

    Ayrıca bu başlık altında vermiş olduklarım tamamen youtube video ve içerik reklamlarını engelleyebilmek için üretilmiştir.  

    Adblock tarafından üretilmiş farklı işlemler için kullanabileceğiniz programları mevcut.

     

    Liarhack tarafından 23/Ara/17 01:01 tarihinde düzenlenmiştir

    www.tithack.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liarhack
    Liarhack's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2013
    Erkek
    arkinfes bunu yazdı

    ya azıcık reklama sabredin bence sonucta emek verip video hazırlayanlar var para kazansınlar :)

    İllegal geçmişi olan insanın, sitesi veya youtube kanalı reklam gelirleri ile geçinebilir ama başkasına reklam geliri sağlamaktan pek hoşlanmaz :P

    bu durum da ille de reklam a sabredin derseniz, otomatik olarak reklam gelirlerinin bir kısmını arkadaşlara aktarmanız gerekmektedir. 

    Bu tarz işlemlerden hoşlanmadıkları için hacklink sistemini kullanmaktadırlar.


    www.tithack.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Kasım/2003
    Erkek

    Uzun zamandır kafama takılan bir konuydu bu reklam işi ancak android apk üzerinden reklam engelleme imkanı yoktu. Konuyu açan zırtapozun tavsiyesine uyup lucky patcher denedim ancak başarılı olamadım. Nihayetide ufak bir araştırma ile Android Reklam Engelleme yaptığını iddia eden bir site buldum. Çeyrek ekmek ingilizcem ile adımları takip edince cidden reklamların engellendiğini fark edince buraya yazayım dedim. Öncelikle belirtmek gerekir ki rootlu telefonlar için geçerlidir. Ayrıca modifiye edilmiş(tahminimce) bir apk dosyasını sistem altına atmanız gerekiyor. Güvenlik açısından sorun olabilir mi? Elbette olabilir ama şahsen o kadar çok apk için izin veriyoruz ki, benim açımdan önemli olmadı. Sitede belirtilen adımlara geçecek olursak;

    1- Öncelikle telefonunuzun DPI ve CPU mimarisini öğrenmemiz gerekiyor. İndireceğimiz modifiye apk dosyasının çalışması için önemli demiş arkadaş. Bu ikisini öğrenebilmek için de dpi checker vs.şeyler kurmamızı tavsie etmekle birlikte Droid Info adlı program ikisini birden gösterme konusunda başarılı. Programı açtığımızda yukarıdaki sekmelerden hareketle gerekenleri öğreniyoruz.

    2- Özellikleri öğrendikten sonra verdiğim linkte "Download the Right APK for Your Device" yazan ikinci bölümde geçen 5 link üzerinden bize uygun olanı seçip indiriyoruz. 

    3- Bundan sonraki aşamada eski youtube uygulamasını kaldırmamız isteniyor bizden. Bunu yapmak için de Titanium Backup adlı uygulamayı önermiş. Şahsen ben de bunu indirdim. Uygulama kurulduktan sonra rahat kullanabilmeniz için bilinmeyen kaynaklardan yükle vs. diyen ayarın açılmasını istiyor. Akabinde bir uyarı da veriyor ki bizim yapmak istediğimiz şeyler için önemsizler. Onları he deyip geçiyoruz. Program açıldıktan sonra üstten "yedekleme/geri yükleme" sekmesine geçerek listeden Youtube uygulamasını buluyoruz ve seçiyoruz. Gördüğünüz gibi, gelen ekranda öncelikle yedekleme yapıyoruz. Daha sonra kaldır diyoruz. Bu uygulamanın sistem altında olduğu ve soft-brick yapabileceği şeklindeki uyarıyı umursamayarak uygulamayı kaldırıyoruz. Kaldırılan uygulamanın üzeri çiziliyor. Ana ekrana döndüğünüzde apknın kısayolu duruyorsa onu da kaldırıyoruz. Kaldırma işleminden sonra benim telefon kendiliğinden reset attı. Rom ile uğraşacağım derken sorunsuz bir şekilde açıldı ve işlemlere devam ettim.

    4- Son olarak kaliteli bir dosya yönetici yardımıyla 2. kısımda indirdiğimiz dosyayı sistem altına atma işlemini yapmamız gerekiyor. Ben bunun için Es dosya yöneticisini kullandım. Standart modunda root yetkisi istemeyen uygulama, ayarlar kısmından root gezgini modu aktif edildiğinde root izni istiyor. Sağlam olsun diye gizli dosyaları göster kısmını da seçtim ben. Bu programda root ayarı olmadan sistem altına inmek mümkün olsa da anladığım kadarıyla işlem yapılmıyor. Çünkü /system/app dizinine inerek YouTube adında bir klasör oluşturmamız ve izinlerini ayarlamamız gerekiyor. Es dosya yöneticinde dizini ana ekranda dahili depolamayı seçtikten sonra resimdeki gibi dizini değiştiriyoruz. En son / şekli kaldığında yukarıda alta doğru inip "system" klasörünü ve ardından "app" klasörünü buluyoruz. Normalde youtube uygulaması silinmeden önce burada YouTube adlı bir klasör bulunuyordu. Uygulama kaldırıldıktan sonra doğal olarak dosyası da gidiyor. Doğru dizine indikten sonra uygulamanın üst tarafından bulunan üstüste 3 noktayı tıklayarak "yeni" deyip "klasör" ü seçiyoruz. Klasör adını gördüğünüz şekilde "YouTube" (tırnaklar yok) yaparak oluşturuyorsunuz. İzni vermeden yaparsanız "başarısız" diyor. İzin verilmiş ise "YouTube eşzamansız oluşturuluyor" gibi bir yazı çıkıp klasörü oluşturacaktır. Oluşan klasöre uzun basılı tutup seçili hale gelince alt en sağda bulunan üstüste 3 noktayı seçerek oradan "özellikler"i seçiyoruz. Çıkan ekranda izinler kısmına tıkladıktan sonra klasör izinlerini bu resimde göründüğü gibi olacak şekilde seçerek tamam diyoruz. Ondan sonra 2. kısımda indirilmiş olan apk dosyasını bu klasörün içine atıp, telefona reset atıyoruz. Telefon açıldıktan sonra uygulamayı bulup açıyoruz. İlk açıldığında "güncelleyin" şeklinde çıkan uyarıdan uygun olanı seçip geçiyoruz. Sonuç bu şekilde oluyor.

     

    Lucky Patcher ile de arka planda çalışma yamasını yapmaya çalışıyorum. Sorunsuz çalışırsa editlerim.

    Edit: Sorun yok, yamalı hali çalışıyor.

     

     

    TaRuZ tarafından 23/Ara/17 03:22 tarihinde düzenlenmiştir

    Errare Humanum Est
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Android için reklamsız youtube :

    http://iytbp.onlineyoutube.com/


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Haziran/2015
    Erkek

    android bölümde adguard apk indirip kurun lisansları bir ara beleş dağıtıyordu kurduktan sonra s protokülü açın youtube facebook ne varsa engelliyor :)

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    ios için bunu kullanıyorum: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id691121579

     

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    wordros bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

    Android telefonumda AdBlock ekli hiç reklam gelmiyor.

    Ama iOSta sövüp duruyorum. bulaşık yıkarken açayım diyorum 4 dk şarkı video 1dk reklam dinliyorum.

    iOS için YouTube uygulamasındaki reklamları engelleyecek birş ey yok mu?

    ilk defa programa para veririm sırf şu gıcıklık için.

    PCde zaten Chrome'da AdBlock var her sitenin reklamını onnumara engelliyor.

    FireTube diye bir uygulam kullanıyorum. Hem tuş kilitleyip youtube dinleyebiliyorum hemde reklam çıkmıyor joe

    iOSta var mı hocam. appstore da göremedim

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2002
    Erkek

    bunun için bir yol da şu:

    youtual.com a giriyoruz (böyle). create deyip, izleyeceğimiz videoyu aratıyor, buluyoruz (video id ile de aratılabiliyor). sonra bir username salla ve odaya gir. dilersek başkasına kendi odamızın URL sini veriyor, onlar da geliyor, hep beraber izliyoruz. gelirse sadece banner reklamlar gelir, video kesilmez. her videoyu açmayabilir.

     

    RockZs tarafından 25/Ara/17 19:39 tarihinde düzenlenmiştir