Youtube Scripti (Download)
-
-
ya hocam sifre = TAHRİBAT.COM degilmi? niye bana devamli wrong password diyo bu ipne ya?
buyuk harf? i harfide buyuk harf "I" deil yani "İ" deilmi ?
-
şifresi aynen : TAHRİBAT.COM böle hacı büyük İ ile
en azından ben öle yaptım açtı valla :d
-
hekhelin video scriptini isteyen varsa verem linkini .
-
beyler dosyaları free bir hostta ftp ye attım, yalnız ****.phpoh.com/mytube buraya girince index of olarak gözüküyor dosyalar, tam olarak hangi dosyaya girmeliyim, veya nerede yanlış yapmışım?
-
sağolasın
-
KarakartaL bunu yazdı:
-----------------------------
Tam hatırladıgıma gore Bu Scpriti google 'nin sahipleri Youtube yi Satın alırken Scpritine milyon dolarlarca para vermısler
Ondan sonrada google bu scpriti Sanal'a sürdü
Google ın astronomik ucretler karsılıgında satın aldıgı sey, kıcı kırık bi SCRIPT, değil dunyanın en cok ziyaret edilen DOMAIN lerinden biri... Google da çalısan sayısız yazılımcı sence bi video upload scripti yazamaz mı ? -
__d_mode__ bunu yazdı:
beyler dosyaları free bir hostta ftp ye attım, yalnız ****.phpoh.com/mytube buraya girince index of olarak gözüküyor dosyalar, tam olarak hangi dosyaya girmeliyim, veya nerede yanlış yapmışım?
-----------------------------hoja xxxxx.net/youtube/install die girecen.insatlli war bunun
-
.asp si yokmu :D nese saol hoca makbule geçti wallah
-
pARDON ARKADAŞTA BEN BİRAZ BUNLARA YENİYİM BUNUN YÜKLEME GİBİ BİŞEYİ YOKMU NASIL KULLANILIYO HİÇBİŞEY ANLAMADIM ,ÖLE ANLATINCA BENDE BİŞEY SANDIM YÜKLEDİM AMA ANLAYAMADIM Bİ YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM
Toplam Hit: 11798 Toplam Mesaj: 38