Youtube Türkiye"De Yasaklandı
-
Uygulamalar bana yavaş yavaş çin i hatırlatıyor ama tabi ne olacağı belli olmaz
-
abıcım soz konusu atamız adamlar hakaret edıyo savas bıle cıkartırım bunun ıcın ama dangalaklık ıste ıstedıklerı kadar turkıyeden erısımı kapatsınlar sonucda elın gavuru gene ızleyecek onları bıraz sacma geldı banada
-
benım anlamadıgım youtube neden kapanıyorki gidin yunan parlementosuna Hehe :D
-
Sinirlendim la. Hükümet de bu kadar cahilse bu ülkede kim bilinçli ?
-
Cahil kesimin seçtiği bir hükümetinde cahil olması normal.Bir ülkenin başbakanı ve bakanları sokak ağzıyla konuşuyorsa o hükümetten ne hayır beklerim ben.
-
hoca tahsılı ne kı adamın ımam hatıp mezunu camılerde cemaata waaz verır gıbı ulusa seslenıyo gercı sıkayet etmemek gerekır acık ara farkla sızler sectınız bunu
-
bizim türk insanın kafası bu kadar çalışıyor diye boşuna demiyorlar..
bizim gibi mallar izlemesin diye engelliyorlar.. bunu yapan salaklar..
biz zaten bu videoyu izleyince ne kadar salak bişey oldugunu anlıyoruz...
mal herifler madem bi bok yiceniz youtubeden kaldırtın onu niye youtubeye erişimi engelliyorsunuz turkiyeden..
siktim dalyarakları
bütün dünya zaten izliyor şuanda bile onu amına kodum malları?
bizi engelledinizde noldu :)
ANANIZIN AMINA KOYUN BİDAKİ SEFERE SANSÜRÜDE ORAYADA GİREMİYELİM : ) -
Youtube nın YasakLanacak oLması Bence Tamamen YanLış Bir Karar. O Videoyu oraya Koyanı Skmek Lazım! ALLAH CC. O Şeresfsiz Namussuzun BeLasını Verir İnş'ALLAH. O Şerefisizi BuLup Kasasını Koparmak Lazım:@@@@@@@@@@@
-
hoca tahsılı ne kı adamın ımam hatıp mezunu camılerde cemaata waaz verır gıbı ulusa seslenıyo gercı sıkayet etmemek gerekır acık ara farkla sızler sectınız bunu
-----------------------------------------------
Ne ben nede tanıdıklarımdan kimse akpye oy vermedi,vermeyeceğizde.İlk seçimde çok büyük bir hata işlendi ve büyük sayılarda seçmen oylamaya katılmadı.Sonucunuda görmüş olduk.Baştan beri akpye karşıydım ben. -
Kreston : Sinirlendim la. Hükümet de bu kadar cahilse bu ülkede kim bilinçli ?
Senin bilincin hepimize yeter kardeşimm :)
Toplam Hit: 6114 Toplam Mesaj: 66