Youtube U Biz Kapatalım
-
hasansabah bunu yazdı:
-----------------------------
Atatürk halkı kurtardı demesini biliyon ama Atatürke hakaret eden siteyi kapattılarmı neden kapattılar proje yapalım bilmem ne demesinide biliyon pezevenk adam ol kendinle çelişme önce. Yarım sayfa yazı yazınca haklı olunuyosa zaten o yazdıgım zırvalarınla tahribattaki en haklı adam sensin. proje yapcakmış da "adalet bakanlıgı kapansınmış cok kazma varmış" a kadar gitcekmiş. senden büyük kazmamı var. cevap verirsen topsun zaten sie şimdi
(Edit : Atatürk için gerekirse interneti komple kapatsınlar ama senin gibi sanal denyolar anlamaz bunu önce türk kanı taşımak gerekir TÜRK )
-----------------------------adam ol küfür etme...
Hayatımda Atatürk idoldur.Ama senin gibileri çıkıp sözde Atatürkçü olmasınada kılım.Sırf senin gibi şerefsizler yüzünden ne solcuyum diyorum ne sağcı.Atatürk videosu yüzünden kapatıldı youtube, biz Atatürk videosu yüzünden kapatılmasına karşı değiliz, kapatılmasına karşıyız.
Senin gibi sözde Atatürkçü olan yani Atatürk lafı duydumu gözü kapalı savunmaya çalışan bu arada kendindende Atatürktende nefret ettirenlerden de Türkiye arınmalı.Birde küfür ediyor.
Kimsin sen bana pezevenk ve top diyeceksin??Hayatında nutuk kitabını okumamış, Atatürk ün hayatını bir cdden izleyip ne 6 ilkenin kavramını araştırmış, ne Atatürk ün düşüncelerini bilen adamlar gelmiş bana Atatürkçülük taslıyor.
Senin gibi itoğlu itler yüzündne şimdi pkk var.Senin gibi sansürcü zihniyet yüzünden Türkiye ye kötü bakıyorlar.Senin gibi şeefsizler yüzünden youtube kapanıyor.Çıksın bir taneside delikanlı gibi yabancılar için Atatürk kimdir videosu koysun, ilkelerinin anlamları koysun ingilizce, almanca, fansızca- çince...Kaç tane var?Var sadece ingilizce..
İşte sen burda gözünü kaparken o video orda hala dönüyor.Sansür sadece Türkiye ye uygulanıyor.İzleyenler vay Atatürk böyle miymiş diyor.Götüne kaçanları göremiyorsun...
Seninle adam gibi konuştum bana küfür etmeye başladın.Bu kadar adi, şerefsiz, haysiyetsiz, kültürsüz, cahil, beyinsiz bir insan daha görmedim.Çocukça düşünceye sahip olanları gördüm ama hepsi ahlaklı, şerefli en azından namusluydu..Anladın mı bunlardan yoksun kişilik?
edit:
birde not yazmış Türk kanı taşımak diye.Türk kanı ne açıkla bakalım saf Türk kanı mı olması lazım?Yani oğuzlardan falan gelecek ve hiç bir kanla karışmayacak öyle mi?
İşte buna faşizm derler.Türk milliyetçiliği derler.Atatürk ün böyle bir görüşle işi yoktu bu kadar güzel tanıyorsun ve anlıyorsun atatürk'ü.
Benim anneannemin dedesi osmanlıda paşaydı.Bulgaristana gönderdiler.Türk kanı arıyorsan bunuda sokayım ama namus nasıl apış arasında olmazsa, Trük kanıda kanda olacak.Kafan Türk olacak, kendin Türk olacak.Atatürk ü anlamadan girmeyeceksin böyle muhabbetlere.
Şimdi biri baksa şunu der işte Atatürk ü savunanın yaptığı işler..Bende derim ki yanlış, görünüşte Atatürkçü fakat Atatürk ün a sını bilmiyor, Atatürk ün fikirlerini, ilkelerini bilmiyor o yüzden konuşuyor.
Baksana Türk kanı falan.Asil kan dimi?Diğer bize hizmet etmeli dimi hitler yandaşı, faşist köpek?
-
youtubenin kapatılması ile alakalı bi konuya fikirlerimi yazınca beni banlıyosunuz ya helal olsun neyi savunuyonuz bi anlasam aynı bokun laciverdi ha beni banladınız ha youtube kapandı nerde savundugunuz özgürlük işinize geldimi herkez ögür mına koimm
-
Telefonumun konturu bitti yetmedi birde pili bitti.. Youtube kapatılmalıdır! Kapatılsın!!
-
hasansabah bunu yazdı:
-----------------------------
youtubenin kapatılması ile alakalı bi konuya fikirlerimi yazınca beni banlıyosunuz ya helal olsun neyi savunuyonuz bi anlasam aynı bokun laciverdi ha beni banladınız ha youtube kapandı nerde savundugunuz özgürlük işinize geldimi herkez ögür mına koimm
-----------------------------Baka sana şunu diyim küfür etttin diye banlandın örnek
'proje yapalım bilmem ne demesinide biliyon pezevenk adam ol kendinle çelişme önce'
şimdi örnek
'özgürlük işinize geldimi herkez ögür mına koimm'
Rene abye girene kadar ... git demeden küfüre son vermelisin diyorum...
-
youtube kesin dikkate alır:D
-
müridler eteğime taktı kapatılsın ...
-
bu vidyo paylaşım olayını youtube dan önce ben düşünmüştüm, hatta adını kutube (kutup) yapacaktım..
-
sen ne kadar kapatsanda yine o videoyu yabancısı girer izler. dalgasınıda geçer.
-
kendi mahkemelerimize youtube u kapadılar die baya saydırdım.Eğer youtube olmasaydı böyle birşey olmazdı youtube kapansın!!!
-
Sürekli youtube kapatıldı diye başlık açılıyo. Youtube hiç açılmasın komple silinsin db si dağıtılsın.