Youtube Üzerinden Basit Müzik İndirme
-
HoLyCat bunu yazdı
veya

http://www.bestvideodownloader.com/
adresine girip eklentiyi kuruyoruz ister mp3 ister flv isterseniz mp4 olarak youtube videolarini cekebiliyoruz.
önceden bunu kurmuştum şimdi kurulmuyo ya hatalı bır sayfa verıyor yada cromeden yuklenır dıyor cromede bu eklentıyı kendı magazasında bulamıyrum bır elın atın :)
-
ben de
diyorum. anında indirmeye olanak sunuyor. çok nadiren telif uyarısı veriyor o zaman flv2mp3 kullanıyorum ama zorunda olmasam kullanmam çünkü resim+yazı reklam basıyor mp3e
-
hocam linkle uğraşmak ıstemıyorum dırek bır butonla halledıyodum eskıden cok ıyı oluyodu.
-
Fatih bunu yazdı
idm kurmak daha pratik.
bencede şdm otomatik yakalıyor.
-
narkozMRT bunu yazdıFatih bunu yazdı
idm kurmak daha pratik.
sağlam idm bulmak mesele ya :)
bi ara idm youtube da mallık yapıodu bide :Dedit: bunu okuyupda elindeki full idm linkini pm leyen müridin duacısıyım.
saygılar :)
piradomim tarafından 02/Eyl/12 02:08 tarihinde düzenlenmiştir -
idm ne dıycem yerın dıbıne gırcem :)
-
full idm bulamıcak ne var ya ? hocam
internet download manager açılımı. googlea idm full yazsanız çıkar fullü ama tavsiye itmem flv indirior sonra format factory ile falan çevirmek lazım
-
iyi güzel oluyor öyle ama kalitesi kötü oluyor sesi sona açınca zortluyo müzik direk.yokmu kolayca mp3 indirebileceğimiz şip şak yerli yabacı her şarkısı tek tek güzelce hazırlanmış olan bir site
-
Hepinize ayri ayri tesekkurler...
-
piradomim bunu yazdınarkozMRT bunu yazdıFatih bunu yazdı
idm kurmak daha pratik.
sağlam idm bulmak mesele ya :)
bi ara idm youtube da mallık yapıodu bide :Dedit: bunu okuyupda elindeki full idm linkini pm leyen müridin duacısıyım.
saygılar :)
http://www.dosya.tc/server20/DC2OQW/idm.rar.html al kardeş sağlam idm 60 günlük deneme sürümü ve cracki var 60 gün deneme sürümünü kur 60 gün dolduktan sonra crackını kuracaksın. kısaca süresı dolduktan sonra crackını kur hemen crakını kurma...