Youtube Uzun Video Yükleme?
-
Selam arkadaşlar,
Millet youtube'a 2 saatlik full filmleri yüklemiş ben 55 dakikaliık bir video atayım dedim çok uzun diye reddedildi. Nasıl uzun video yükleyebilirim?
-
hocam gold üye olman lazım youtube ta oyle bılıyorum . yani normal üyeden daha fazla alana ve yetkiye sahip bi üyelik satın alman lazım
-
Jigsaw bunu yazdı:
-----------------------------hocam gold üye olman lazım youtube ta oyle bılıyorum . yani normal üyeden daha fazla alana ve yetkiye sahip bi üyelik satın alman lazım
-----------------------------paralı olarak alamıyozmu ya illa gold hesapmı bulmak gerek yani youtube paypaldan yollasak yapamıyormuyuz :S
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Jigsaw bunu yazdı:
-----------------------------hocam gold üye olman lazım youtube ta oyle bılıyorum . yani normal üyeden daha fazla alana ve yetkiye sahip bi üyelik satın alman lazım
-----------------------------paralı olarak alamıyozmu ya illa gold hesapmı bulmak gerek yani youtube paypaldan yollasak yapamıyormuyuz :S
-----------------------------hic bilmiyorum hocam bi arastir bnce . vimeo dan al hocam daha cazip
EDİT : hocam vimeo senede 59$ a haftalık 5 gb lik video yükleme izni veriyor.
-
1 dolar dahi vermem hocam beleş servis yok mu? :)
-
Jigsaw bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Jigsaw bunu yazdı:
-----------------------------hic bilmiyorum hocam bi arastir bnce . vimeo dan al hocam daha cazip
EDİT : hocam vimeo senede 59$ a haftalık 5 gb lik video yükleme izni veriyor.
-----------------------------Saol bilgilendirme içinde :D 59 $beni aşar :D
-
Benim hesabım'da 15dk ve üzeri video yükleme seçeneği aktifmiş şimdi ayıktım
gold üye filanda değilim :|
-
https://www.youtube.com/my_videos_upload_verify
dogrulanmış hesaplara 15 dk dan fazla süre veriyor ama o 1 saat 2 saat lik videoların ayrı bi olayı vardıda emin değilim :| -
doğrulama kodu gelmedi bi türlü :/
Edit : geldi sonunda
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------https://www.youtube.com/my_videos_upload_verify
dogrulanmış hesaplara 15 dk dan fazla süre veriyor ama o 1 saat 2 saat lik videoların ayrı bi olayı vardıda emin değilim :|
-----------------------------mobil doğrulama olunca oluyormuş
-
an itibari ile 1 saat 46 dakikalık filmi yükledim