Youtube Vanced Linke Tıklayınca Küçük Açılmaya Çalışıyor?
-
Linke tıkladığımda böyle açılıyor kalıyor bekliyorum baya geri diyip tekrar tıklayınca düzeliyor direk büyük açmıyor. Var mı bi fikri olan her ayara baktım çözemedim
-
-
revanced geçsene hocam vanced kapatılmadı mı?
revanced geçenlerde patladı videolarda duruyordu, yeni sürüme güncelledim sorunsuz çalışıyor. root ta gerekmiyor.
-
Https bunu yazdı
revanced geçenlerde patladı videolarda duruyordu, yeni sürüme güncelledim sorunsuz çalışıyor. root ta gerekmiyor.
burdan güncel sürüm indiriliyor
-
C10H15N bunu yazdı
onu da yükledim aynı onda da resimdeki gibi küçük açılıyor
-
Picture in Picture özelliği aktif olabilir mi ?
-
Delegado_Zero bunu yazdı
Picture in Picture özelliği aktif olabilir mi ?
ekran içinde ekran i kapattım aynı yine küçük açıyor
FiL3MAN tarafından 04/May/23 10:54 tarihinde düzenlenmiştir -
FiL3MAN bunu yazdıHttps bunu yazdı
buradan çekip kullanıyordum
son sürümü indir peşine hotfix at sonrasında düzelme olmazsa herşeyi sil kök olarak at düzeleceğini söylüyorlar
-
Benim tv box ve telefondaki ler de aynısından bunlar en güncel ve yaygın olanı ayarlarını kontrol etmelisin mutlaka düzelir.
-
Spyware__007 bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdıHttps bunu yazdı
buradan çekip kullanıyordum
son sürümü indir peşine hotfix at sonrasında düzelme olmazsa herşeyi sil kök olarak at düzeleceğini söylüyorlar
burdan son sürüm indiriyorum zaten kaç defa sildim yükledim değişmedi
-
weskeyy bunu yazdı
Benim tv box ve telefondaki ler de aynısından bunlar en güncel ve yaygın olanı ayarlarını kontrol etmelisin mutlaka düzelir.
vanced ayarlarının hepsine baktım ki silip yeniden yükleme de yaptım düzelmiyor