Youtube Ve Tiktok Video İndirme (Toplu) Uygulama / Program , Vs
-
ErastoX bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
setup dosyası var atimmi hocam
at at hocam :) valla deniim ya :) benım denedıklerım olmuyo ... 4K takımının hicbirisi calısmıyor bende ...
@Naruto hepsi icin var 4k nın uygulamarı Tiktok , Youtube , İnstagram ve direkt YotubeMp3
JiggSaw tarafından 25/Oca/25 21:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Jdownloader
-
mkyb bunu yazdı
Jdownloader
Sanırım şu : https://jdownloader.org/download/index
Birsey kaybetmem , indiroyrum bunu da denerım , Teşekkurler Hocam ...
-
ErastoX bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Hocam ya senden bır rıcam olucak musaıt oldugunda :)
Ya benım PC de vbar bır sıkıntı yada ındırdıgım / ındırmeye calıstıgım videolarda ...
Mesela bak 10 video olan şu kanalı ındırmeyı denermısın musaıt olunca? : https://www.youtube.com/@solarprophet9973/videosBen denedım , senın verdıgını kurdum denedım , onunda yarısını ındırdı diğer yarısında hata verıyor :S
Sende de yada baska bır murıdde de bu sekılde ındırırse , kanaldan yada videolardan vardır dıcem sorun ama sızde sorunsuz ındırırse bende vardır diyecegım ...
Aklıma gelen herseyı guncelledım denedım Klite Codec pack , FFmpeg , vsss herseyı guncelledım :D yıne de bu sekılde :S -
JiggSaw bunu yazdıErastoX bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Ya benım PC de vbar bır sıkıntı yada ındırdıgım / ındırmeye calıstıgım videolarda ...
Mesela bak 10 video olan şu kanalı ındırmeyı denermısın musaıt olunca? : https://www.youtube.com/@solarprophet9973/videosBen denedım , senın verdıgını kurdum denedım , onunda yarısını ındırdı diğer yarısında hata verıyor :S
Sende de yada baska bır murıdde de bu sekılde ındırırse , kanaldan yada videolardan vardır dıcem sorun ama sızde sorunsuz ındırırse bende vardır diyecegım ...
Aklıma gelen herseyı guncelledım denedım Klite Codec pack , FFmpeg , vsss herseyı guncelledım :D yıne de bu sekılde :Shocam senin pcde var sıkıntı
ben yapıştırdım direkt indirdi sorunsuz
+ bende 1 tane codec yok
acaba youtube ban mı atıyor sana ?
ErastoX tarafından 26/Oca/25 00:51 tarihinde düzenlenmiştir -
ErastoX bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıErastoX bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Aklıma gelen herseyı guncelledım denedım Klite Codec pack , FFmpeg , vsss herseyı guncelledım :D yıne de bu sekılde :Shocam senin pcde var sıkıntı
ben yapıştırdım direkt indirdi sorunsuz
+ bende 1 tane codec yok
acaba youtube ban mı atıyor sana ?
Evet hocam işte bunu öğrenmek istiyordum Ben de bir yerde bir sıkıntı var :/ çünkü ben de daha önce sorunsuz kullanıyordum programı sende yine sorunsuz indiriyorsa Benim bilgisayar da var bir şey 🤷🏻♂️
Denediğin için teşekkür ederim 🙏🏻
Hayır iki günden beri başka bir problem de var , mesela bilgisayar wi-fi'den bağlı bağlı değil gözüküyor internet yok yazıyor , etherneti takıyorum ethernet kablosuyla bağlıyorum ethernet kablosu gözükmüyor ama interneti hız sorunsuz alıyorum 1000mbit Turknet var 950 mbit ike bağlanıyor ...
Artı son bomba da 💣💥 , bunların yanında bilgisayarda internet var bazı sitelere giriyor bazı sitelere girmiyor , mesela YouTube'a girebiliyorum , veya atıyorum Samsung'un sitesine girebiliyorum ...Ama mesela Pinterest giremiyorum , internetim Turk net Turknet'in sitesine giremiyorum ... Bilgisayarda saçma salak sorunlar var sebebini anlamadım , bununla da ilgili konu acicam TBT ye , oturamadim PC başına ...
-
bu 4k iyi birşeye benziyor daha önce duymamıştım. güvenli mi? bir de paralı diyor. illa para mı istiyor?
-
Prometheus bunu yazdı
bu 4k iyi birşeye benziyor daha önce duymamıştım. güvenli mi? bir de paralı diyor. illa para mı istiyor?
vur crack geç hocam