folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Youtube Ve Tiktok Video İndirme (Toplu) Uygulama / Program , Vs

Youtube Ve Tiktok Video İndirme (Toplu) Uygulama / Program , Vs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    ErastoX bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı
    ErastoX bunu yazdı

4K youtube komple kanalı bile indiriyor hocam sende nasıl bir sorun çıktı 

geçen kanalı yapıştırdım 690 videoyu indirdi

Hocam ben 2015'ten beri uğraşıyorum youtube işiyle ☺️ gittiğim indirmedi yani , sizin kullandığınız versiyon nedir 

setup dosyası var atimmi hocam

at at hocam :) valla deniim ya :) benım denedıklerım olmuyo ... 4K takımının hicbirisi calısmıyor bende ...

@Naruto hepsi icin var 4k nın uygulamarı Tiktok , Youtube , İnstagram ve direkt YotubeMp3

JiggSaw tarafından 25/Oca/25 21:47 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Jdownloader

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Jdownloader

Sanırım şu : https://jdownloader.org/download/index

Birsey kaybetmem , indiroyrum bunu da denerım , Teşekkurler Hocam ...

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    ErastoX bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı
    ErastoX bunu yazdı

Hocam ben 2015'ten beri uğraşıyorum youtube işiyle ☺️ gittiğim indirmedi yani , sizin kullandığınız versiyon nedir 

Hocam ya senden bır rıcam olucak musaıt oldugunda :)

Ya benım PC de vbar bır sıkıntı yada ındırdıgım / ındırmeye calıstıgım videolarda ...

Mesela bak 10 video olan şu kanalı ındırmeyı denermısın musaıt olunca? : https://www.youtube.com/@solarprophet9973/videos

Ben denedım , senın verdıgını kurdum denedım , onunda yarısını ındırdı diğer yarısında hata verıyor :S

Sende de yada baska bır murıdde de bu sekılde ındırırse , kanaldan yada videolardan vardır dıcem sorun ama sızde sorunsuz ındırırse bende vardır diyecegım ...

Aklıma gelen herseyı guncelledım denedım Klite Codec pack , FFmpeg , vsss herseyı guncelledım :D yıne de bu sekılde :S

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    ErastoX bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı
    ErastoX bunu yazdı

Ya benım PC de vbar bır sıkıntı yada ındırdıgım / ındırmeye calıstıgım videolarda ...

Mesela bak 10 video olan şu kanalı ındırmeyı denermısın musaıt olunca? : https://www.youtube.com/@solarprophet9973/videos

Ben denedım , senın verdıgını kurdum denedım , onunda yarısını ındırdı diğer yarısında hata verıyor :S

Sende de yada baska bır murıdde de bu sekılde ındırırse , kanaldan yada videolardan vardır dıcem sorun ama sızde sorunsuz ındırırse bende vardır diyecegım ...

Aklıma gelen herseyı guncelledım denedım Klite Codec pack , FFmpeg , vsss herseyı guncelledım :D yıne de bu sekılde :S

hocam senin pcde var sıkıntı

ben yapıştırdım direkt indirdi sorunsuz

+ bende 1 tane codec yok 

acaba youtube ban mı atıyor sana ?

ErastoX tarafından 26/Oca/25 00:51 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    ErastoX bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı
    ErastoX bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı
    ErastoX bunu yazdı

hocam senin pcde var sıkıntı

ben yapıştırdım direkt indirdi sorunsuz

+ bende 1 tane codec yok 

acaba youtube ban mı atıyor sana ?

Evet hocam işte bunu öğrenmek istiyordum Ben de bir yerde bir sıkıntı var :/ çünkü ben de daha önce sorunsuz kullanıyordum programı sende yine sorunsuz indiriyorsa Benim bilgisayar da var bir şey 🤷🏻‍♂️

Denediğin için teşekkür ederim 🙏🏻 

Hayır iki günden beri başka bir problem de var , mesela bilgisayar wi-fi'den bağlı bağlı değil gözüküyor internet yok yazıyor , etherneti takıyorum ethernet kablosuyla bağlıyorum ethernet kablosu gözükmüyor ama interneti hız sorunsuz alıyorum 1000mbit Turknet var 950 mbit ike bağlanıyor ...

Artı son bomba da 💣💥 , bunların yanında bilgisayarda internet var bazı sitelere giriyor bazı sitelere girmiyor , mesela YouTube'a girebiliyorum , veya atıyorum Samsung'un sitesine girebiliyorum ...Ama mesela Pinterest giremiyorum , internetim Turk net Turknet'in sitesine giremiyorum ... Bilgisayarda saçma salak sorunlar var sebebini anlamadım , bununla da ilgili konu acicam TBT ye , oturamadim PC başına ...

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

bu 4k iyi birşeye benziyor daha önce duymamıştım. güvenli mi? bir de paralı diyor. illa para mı istiyor?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

bu 4k iyi birşeye benziyor daha önce duymamıştım. güvenli mi? bir de paralı diyor. illa para mı istiyor?

vur crack geç hocam

Toplam Hit: 1245 Toplam Mesaj: 19
youtube instagram youtube tiktok indirme video