'Youtube Video Buffering' Sorunu
-
Arkadaşlar böyle bir sorun yaşayan var mı? Son 1 haftadır 360p ve üstü videolar önyüklemede sıkıntı yaşıyor. SOL 20 mbit bağlantım var ama 3'e düştü. Sıkıntı ondanmıdır acaba dedim başka yerden denedim sorunsuz açtı hd videoları bile. Youtube'da ama 360p önyüklerken bile sancılı..
Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba?
-
ben sık sık yaşarım ama neden kaynaklanıyor bilmiyorum... Nette problem yok ama youtube ta böyle oluyor
-
evet bu yuzden 1 saat once cfoosspeedı bıle yukledım degısen pek bırsey yok
-
İDM yle indirip izlediğim video var :(
idm yle patır patır çekiyor izlerken izlenmiyor
tarayıcı firefox+chrome
-
biryerlerde, avrupada birkaç tane server mı kurmuş napmış(tam emin değilim ne olduğuna) ondan dolayı hızın yerlerde süründüğünden bahsediliyordu. Sinir oldum sorunsuz izlenmiyor hiçbir video.
-
Hacı bildiğim kadarıyla youtube videolarının bazıları mahkeme kararıyla engellenirken server IP leri de engelleniyor.
Böylece ordaki binlerce video ulaşılmaz hale geliyor. Örneğin muhammedin videosunu arat çoğu çalışmaz, aynı IP üstündeki bir sunucuya yönlenmişsen senin videonu da açmayacaktır.
sorun youtubeda değil yani
-
Şunları denermisin aynısı bendede oldu
Öncelikle sadece youtube çerezlerini sil videolar daha çabuk açılmaya başlarsa bendeki problemle aynıdır büyük ihtimal
Bendede oluyordu bu şu şekilde 1-2 video izliyordum sonrasında buffering diyordu 10 dakika beklesem yinede açılmıyordu paso çerez silip sayfa yeniliyordum sonrasında kendi kendine geçti
-
Ee bu onların suçu değil bizim mi o zaman? nasıl çözülür bu sorun?
-
ReeX bunu yazdı
Öncelikle sadece youtube çerezlerini sil videolar daha çabuk açılmaya başlarsa bendeki problemle aynıdır büyük ihtimal
Bendede oluyordu bu şu şekilde 1-2 video izliyordum sonrasında buffering diyordu 10 dakika beklesem yinede açılmıyordu paso çerez silip sayfa yeniliyordum sonrasında kendi kendine geçti
Bir yerde okumuştum, denedim olmadı. Sende hala hızlı önyükleme yapıyor mu?
-
deja-vu bunu yazdıReeX bunu yazdı
Bir yerde okumuştum, denedim olmadı. Sende hala hızlı önyükleme yapıyor mu?
Şuan gayet normal hemen video açılıyor ve hızlı ön yükleme yapıyor
DNS değiştirip dene yap yada hiç DNS kullanmadan videoları aç düzelebilir bu şekilde
ReeX tarafından 17/Eki/12 22:07 tarihinde düzenlenmiştir -
DNS yi otomatik yaptım 1080p bile fişşek gibi doluyor maşşahllah :D üşeniyodum dns ye bakmaya eyw hocam