Youtube Videolarında Ki Yükleme Çubugun Kaybolması.
-
Baslikta da kisaca özetlemek istedim. Youtube da videolari izlerken alta yükleme yada oynatma cubugu birden kayboldu.
Sanirim yanlis biryerine bastim ve su anda videolara bakarken görünmüyor. Eski haline nasil getirebilirim. Ses ve görüntü de sorun yok.
-
flash ı yenile yeniden yükle vs..
http://get.adobe.com/tr/flashplayer/
-
CCleaner ile cerezleri sil duzelir.
-
çubuğu kapatıp tekrar açıp nasıl olduğunu göstericem ama olmuyo. nasıl başardıysan artık..:) kapatamadım bende..:DD
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
CCleaner ile cerezleri sil duzelir.
-----------------------------Tsekkürler hocam düzeldi.
edit: düzelmemis hocam pardon
Flasda bir sorun oldugunu düsünmüyorum baska nasil bir cözümü var -
kivanc bunu yazdı:
çubuğu kapatıp tekrar açıp nasıl olduğunu göstericem ama olmuyo. nasıl başardıysan artık..:) kapatamadım bende..:DD
Valla bende bilmiyorum dostum :D birden bir yere tikledim olan oldu -
flashida sildim tekrar kurdum icimde kuruntu olmasin diye ama yine ayni arkadaslar.
yalniz mozillada yapiyor ama chrome deniyor onda yapmiyor.
Mozillayi sildim tekrar yükledim yine olmadi.
Mozilladan cerezleri sildigimde ilk videoyu acarken hersey normal ikinci videoyu actigimda ayni sorun tekrar devam ediyor.
fikri olan yokmu ? -
beyler yokmu bir cözüm ?
-
benzer bi sorun bende de var youtube tan video açtığım zaman çubuk komple dolu olarak gözüküyo ama öyle değil flash ı güncelledim ccleanar la da temizlik yaptım ama sonuç yok
-
siktir et orjinal video çubuğunu :) Divxplayerweb indir kur. Divxweble izle videoları daha seksi :)
-
Apocrypha bunu yazdı:
siktir et orjinal video çubuğunu :) Divxplayerweb indir kur. Divxweble izle videoları daha seksi :)
o nasil oluyor haci,yaw yokmu bu sorun ile daha önce karsilasan kafayi yedirtti bana amk. seyi